XS
SM
MD
LG

Goran Makragić direktor, Đorđe Bajić sportski direktor novog prvoligaša iz Varvarina!

Da se fudbalski klub Temnić1924 ozbiljno i pored svih problema po pitanju infrastrukture priprema za predstojeće prvenstvo Prve lige Srbije govori podatak da aktuelno rukovodstvo ubrzano radi na pravljenju sponzorskog pula ali i rešavanju kadrovskih problema.

Tako je pored  predsednika Darka Brankovića i gen,sekretara Slavoljuba Blagojevića  sada poznato da je novi direktor  varvarinskog prvoligaša ugledni kruševački biznismen  Goran Makragić,dok će sportski sektor voditi Đorđe Bajić bivši fudbaler sada uvaženi biznismen u Sokobanji  i Holandiji gde živi.

Alfa i omega ovog kluba  predsednik Darko Branković kaže da je ovim imenovanjima klub pokazao ozbiljnost  i da želi da u Prvoj ligi bude značajan faktor.

Goran Makragić u društvu predsednika Temnića Darka Brankovića

 

„Radimo na tome da kadrovski ojačamo klub „ kaže predsednikBranković uslediće još kadrovskih rešenja i mnogi će biti iznenađen“.

Što se tiče infrastrukture  mi kao klub nastavlja Darko Branković činimo sve da u saradnji sa lokalnom samoupravom  rešimo probleme u vezi sa nedostatkom uslova za igranje na našem stadionu. Ako te aktivnosti ne urode plodom  do početka prvenstva  mi ćemo igrati, da li u Kruševcu, Paraćinu ili negde drugde javnost će biti obaveštena.

U prvoj izjavi za naš portal  Đorđe Bajić je izjavio, da se oseća ponosnim što će raditi u takvom klubu sa svojim prijateljem Brankovićem i da će učiniti sve da sportski sektor funkcioniše po modernim standardima.

Đorđe Bajić - novi sportski direktor Temnića 1924