XS
SM
MD
LG

Ženski fudbal: Anđela Drobnjak golovima najavila pobedu

U predposlednjem kolu Razvojne lige, za devojke rođene 2002. i mlađe, u Kraljevu su megdan podelile domaćin Sloga 036 i ekipa Šapca. Vrata pobede otvorila je Anđela Drobnjak sa dva postignuta pogotka u razmaku od samo pet minuta. Po isteku pola sata igre u prvom poluvremenu zatresla se i mreža domaćina. Loptu je ka golu domaćina uputila Marija Tomić, golman domaćina Gala Stanković je loše procenila let lopte koja je završila iza njenih leđa.

Drugi, izjednačujući, gol Šapčanki strelac Ana Mihailović

Tim rezultato se otišlo na odmor a u nastavku posle kornera koji je sa leve strane uzvela višljasta Sofija Radovanović u šesnaestercu Sloge najbolje je reagovala Marija Tomić i glavom smestila loptu u mrežu. A onda još dva gola ekipe koju usperšno predvodi Darko Đukić. Najpre je Julija Popović bila strelac a potom i Aleksandra Aleksandrić. Taj pogodak je bio kao preslika onom izjednačujućem za ekipu Šapca. Na kraju realan ishod utakmice koji će posebno pamtiti Gala Stanković, Gordana Stojanović i Julija Popović kojima je ovo bio poslednji nastup u kadetskoj selekciji.

 

Jedna od mnogih akcija tokom meča

 

SLOGA 036 - ŠABAC 4:2 (2:1)

KRALjEVO - Stadion SC Magnohrom. Gledalaca 30. Sudija: Ivan Nešović (Kraljevo) 7. Strelci. Drobnjak u 15. i 20. Popović u 46. Aleksandrić u 53. (Sloga), Tomić u 31, A. Mihailović u 40. (Šabac). Igrač utakmice: Anđela Drobnjak (Sloga 036).

Sloga 036: Stanković 6,5, Aleksandrić 7, Spasojević 7, Paunović 7,5, Radović 7, Drobnjak 7,5, Gajović 7, Popović 7, Radosavljević 7, Stojanović 7.

Šabac: Jovanović 6, Novaković 6,5, Živković 7, T. Mihajlović 6,5, Mitrović 7, Marić 6,5, Pejičić 6,5, Gajić 6 (Urošević .), A. Mihajlović 7, Tomić 7, Radovanović 7 (Nišević -).