XS
SM
MD
LG

Mašinac se za 3. mesto bori na Delijskom visu
Mašinac Sloga Radnički stadion na Delijskom visu
 
Nišlijke u dobrom raspoloženju dočekuju Slogu; foto: JV/M. J.

Poslednja utakmica ženske fudbalske Superlige odlučiće ko će sezonu završiti na trećem, a ko na četvrtom mestu i to u direktnom okršaju Mašinca i ekipe Sloga Radnički, na stadionu na Delijskom visu. Meč je na programu u nedelju, 28. maja od 14 sati.

Ovo je 5. zvanična utakmica Sloge i Mašinca u ovoj sezoni, a devojke u zelenim dresovima su iz poslednja dva susreta izašle kao pobednici, što bi trebalo da im da prilično samopouzdanje.

Trener Perica Krstić moći će da računa na sve igračice iz svog tima, jer nijedna nije suspendovana, niti povređena, a i atmosfera u timu je, kako kaže, odlična.

Mi smo uvek izjednačeni, ali ovoga puta imamo motiv više, jer zaista hoćemo da budemo treći. Hoćemo da dostignemo taj kvalitet igre, jer nam je ovo generalna proba pred finale Kupa, tako da nećemo dozvoliti da bude bilo kakvih iznenađenja. Devojke su u dobroj formi, raspoloženje i atmosfera su dobri, tako da se nadamo najboljem - kaže Krstić.

Mašinac će biti 3. samo u slučaju pobede, tako da je to rezultat koji jure. Ipak, za njih mnogo veći značaj ima finale Kupa, koje ih očekuje 3. juna. U njemu će pokušati da nanesu prvi poraz ove godine Spartaku, koji je odavno obezbedio šampionsku titulu, pa sada jurišaju na duplu krunu.


Mašinac Trejs PZP 1 : 0 Sloga Radnički
Crvena zvezda 2 : 2 Spartak
Konačna tabela
Poz Tim Utak Pob Ner Por Bod
1 Spartak 12 11 1 0 34
2 Crvena zvezda 12 6 2 4 20
3 Mašinac Trejs PZP 12 2 2 8 8
4 Sloga Radnički 12 2 1 9 7