XS
SM
MD
LG

Novi predsednik Mladosti iz Omoljice Saša Nikić

 

Fudbaleri Mladosti pet kola pre kraja u Prvoj JBPFL čvrsto drže prvo mesto i plasirali su se u vojvođanskoj ligi Istok posle devet godina igranja u područnoj ligi. Ove sezone Omoljičani iza sebe imaju uspešnu sezonu u kojoj su fudbaleri i stručni štab sa trenerom Žarkom Todorovićem ostvarili očekivanja ljubitelja fudbala u svom selu i regionu. Uprava kluba održala je skupštinu kluba na kojoj su izabrani novi predsednik kluba Saša Nikić uspešni vlasnik firme Merac Skela i potpredsednici Ilija Radanović (vlasnik firme Maber) i Dragan Lukić, direktor kluba Marko Radanović i sekretar kluba Zoran Petrov. Novoizabrana uprava kluba Mladosti imaće zadatak da u letnjoj pauzi stvori još bolje uslove kako bi i u novoj sezoni u vojvođanskoj ligi napravili dobre rezultate. Potredsednik kluba Dragan Lukić koji je posle direktorske funkcije prihvatio novu obavezu ispred uprave kluba rekao je:

-„ Naši odlični rezultati u protekloj godini je zasluga svih ljudi i igrača koji su svojim radom pomogli da se naprave ovakvi rezultati. Plasirali smo se u viši rang i verujem da ćemo i u novoj sezoni biti u samom vrhu tabele. Imenovanjem Nikića i Radanovića na čelu kluba mnogo smo jači, ali moram da istaknem da su oni uvek bili tu i pomagali klub i bez njihove pomoći ne bih bili gde smo sada.“-

Novo rukovodstvo kluba odmah je počelo sa radom kako i šta treba učiniti da klub još bolje funksioniše.

-„ Za nas odmora nema i želimo da poboljšamo infrakstrukturu na svom stadionu i da u novom prvenstvu uđemo sa još jačim sastavom i da šancu pružimo mladim igračima iz našeg pogona koji su imali i do sada priliku u našem klubu. Za igrački kadar zadužen je Marko Radanović i verujem da će svoj posao odlično raditi jer je već bio na toj funkciji.“- kaže Lukić.

Četiri kola pre kraja obezbedili ste ulazak u viši rang.

-„ Tokom cele sezone igrali smo odlično i za ovaj uspeh najzaslužniji su igrači koje su dali svoj maksimum. Iako je ostalo još četiri kola do kraja i verujem da ćemo u preostalim kolima biti na visini igara i rezultata koji smo do sada ostvarili.“- završio je Lukić. 

 

Potpredsednik Dragan Lukić, predsednik Saša Nikić, direktor Marko Radanović, sekretare Zoran Petrov