XS
SM
MD
LG

Radnik pred poslednju utakmicu sezone

Poslednju utakmicu ove sezone, Radnik odigrava pred svojom publikom i u okviru 37. kola dočekuje ekipu Borca iz Čačka.


Rasterećen, ali i odlučan da svojim navijačima prikaže dobar fudbal, tim domaćih se nada pozitivnom ishodu ove utakmice, dok gosti dolaze pod "moranjem" da iz Surdulice ne odu poraženi. Uzimajući sve u obzir, utakmica jako bitna i ima veliki značaj i za jednu i za drugu ekipu.


"Itekako bi nam značilo da gradu i našoj publici, koji to i zaslužuju, donesemo još jednu pobedu za kraj. Mi smo uzajamno povezani i cenimo što nas prate u velikom broju" - kaže pred utakmicu trener Radnika Simo Krunić pozivajući navijače da u nedelju dodju u velikom broju i pozdrave ekipu koja je dala srce za ovaj grad:                    "Mnoge ekipe su pobedjivale na krilima publike. Puno znači podrška sa tribina, i kada je teško i kada se igre lako dobijaju. Surdulica je malo mesto, ali velikog srca. Sa ekipom se srodila i ta veza daje rezultat. Meni je velika čast da predvodim ovakve momke i to baš u ovom mestu koje živi za fudbal" 


Pred utakmicu poslednjeg kola sezone, Krunić iznosi reči hvale za čitav kolektiv Radnika, no, podseća da pred sam kraj i ekipa dolazi do stadijuma zamora  i istrošenja nakon što je ostavila srce na terenu:
"Mogu li se nakratko vratiti na prethodne utakmice i podsetiti na maksimume Pavlovića, maksimum Arsenijevića, maksimuma svih koji koji "izgiboše" na terenu......vredi ove momke pozdraviti u nedelju i biti uz njih"


Pred susret sa Borcem dodaje i to da će ovo biti još jedna u nizu teških utakmica a sa druge strane obračun učenika i profesora: 
"Ekipu iz Čačka predvodi jako dobar stručnjak. Trener Borca je moj mentor, čovek medju ostalim stručnjacima od koga sam učio u školi za trenere. Veoma ga cenim i poštujem i znam kakvu će nam ekipu dovesti, bez obzira na njihov broj bodova. U nedelju takvu ekipu treba pobediti"- jasan je Krunić.


Utakmica Radnik - Borac igra se u nedelju, 21.maja na Gradskom stadionu u Surdulici. Početak susreta je u 16h, a ulaz na stadion besplatan.

 

www.fk-radnik.com