XS
SM
MD
LG

Poslednje kolo Bundeslige - Multiprenos na Eurosportu 2

U subotu 20. maja završava se 53. sezona Bundeslige, kada su na programu utakmice 34. kola, koje će se odigrati sve u istom terminu, od 15:30.

 

Još jedna uzbudljiva sezona Bundeslige završava se u subotu. Šampion Nemačke je ponovo Bajern, Bavarci su osvojili rekordnu petu uzastopnu titulu, dok će u Cvajti naredne sezone igrati Ingolštad i Darmštad.

 

Međutim, to ne znači da će utakmice 34. kola imati revijalan karakter, naprotiv. Veoma uzbudljiv meč se očekuje u Hamburgu, gde će gostovati Volfsburg, a pobednik tog meča izbeći će baraž za opstanak u Bundesligi. HSV mora da pobedi, dok je "vukovima" dovoljan remi.

 

Sigurni učesnici Lige šampiona su Bajern i Lajpcig, a za treće mesto boriće se Dortmund i Hofenhajm, koji trenutno imaju isti broj bodova , ali "milioneri" imaju bolju gol razliku.

 

Herta gotovo sigurno će igrati u Ligi Evrope, a da li će se timu iz Berlina pridružiti Frajburg, zavisi od Kelna, koji ima bod zaostatka, ali i mnogo lakši posao u poslednjem kolu, jer Frajburg gostuje u Minhenu, dok "jarčevi" igraju sa Majncom.

 

Eurosport 2 će poslednje kolo ispratiti multiprenosom, gde će "glavni meč" biti Bajern-Frajburg, koji neće tokom 90 minuta zauzimati mnogo prostora, već će biti ispraćeno krunisanje novog-starog šampiona Nemačke.

 

Dortmund-Verder i Hofenhajm-Augsburg su dueli koji će doneti mnogo golova i uzbuđenja, a Eurosport 2 će direktno pratiti dešavanja u tim utakmicama, gde se timovi bore za Ligu šampiona.

 

Pored pomenutih utakmica, u multiprenosu biće i dueli HSV-Volfsburg, Keln-Majnc i Herta-Bajer.

 

Kompletan pregled svih utakmica poslednjeg kola Bundeslige emitovaće se u nedelju, posle direktnog prenosa duela Bundeslige 2.

 

Parovi 34. kola Bundeslige (20.V od 15:30):

 

Bayern Munich-SC Freiburg

 

B. Monchengladbach-Darmstadt

 

Dortmund-SV Werder Bremen

 

Eintracht Frankfurt-RB Leipzig

 

FC Koln-1. FSV Mainz 05

 

Hamburger SV-Wolfsburg

 

Hertha Berlin-Bayer Leverkusen

 

Hoffenheim-FC Augsburg

 

Ingolstadt-Schalke