XS
SM
MD
LG

Mašinac ipak bez šanse protiv Spartaka
Mašinac Delijski vis
 
Jedina raspoložena igračica u niškom timu bila je Isidora Vučković; foto: Vanja Keser

Za samo 12 minuta fudbalerke subotičkog Spartaka uspele su da daju 3 gola niškom Mašincu i tako ih pobedile po 4. put ove sezone, a konačan rezultat utakmice 4. kola plej-ofa Superlige, koji se igrao na Delijskom visu, bio je 1:4.

Iako ova utakmica nije imala rezultatski značaj ni za jednog od dva aktera, Nišlijke su se nadale da mogu da postanu jedine koje su ove sezone savladale Spartak. U prvom delu utakmice nije bilo mnogo šansi, a Mašinac se prilično dobro držao, ali je Adriana Mekuko ipak uspela da obezbedi vođstvo svom timu pred odlazak na pauzu.

U nastavku su gošće dale još 3 gola, od čega je nezaustavljiva Tijana Filipović dala 2, a poraz domaćih ublažila je Isidora Vučković koja je sama proigrala odbranu Subotičanki i jedina se upisala u strelce svog tima.

Mašinac je na 4. mestu plej-ofa, a do kraja takmičenja gostovaće Crvenoj zvezdi i dočekati Slogu Radnički. Ipak, njihov prioritet je Kup Srbije, gde u polufinalu igraju protiv crveno-belih u Beogradu.

Superliga, plej-of, 4. kolo: Mašinc Trejs PZP - Spartak 1:4 (0:1)

Stadion na Delijskom visu, Niš.

Glavni sudija: Jelena Cvetković. Strelci: Mašinac - Isidora Vučković (81. minut), Spartak - Adriana Mekuko (26. minut), Tijana Filipović (64. i 76.minut), Violeta Slović (69. minut)

Mašinac: Jović, Šarac, Stevanović, Smiljković, Vučković, Milivojević, Stanković, Mišaljić, Lazarević, Vasiljković, Brusin.

Spartak: Kostić (od 90. Cetinja), Baka, Vajda, Slović, Frajtović (od 37. Marenić), Ilić, Radojčić, Filipović, Mekuko, Pavlović, Matić (od 66. Mostarac).


Sloga Radnički 0 : 3 Crvena zvezda
Mašinac Trejs PZP 1 : 4 Spartak
Tabela
Poz Tim Utak Pob Ner Por Bod
1 Spartak 10 10 0 0 30
2 Crvena zvezda 10 5 1 4 16
3 Sloga Radnički 10 2 1 7 7
4 Mašinac Trejs PZP 10 1 2 7 5