XS
SM
MD
LG

Zeleno-beli dočekuju Jagodinu

Fudbaleri Inđije su nastavili sa dobrim rezultatima u ovom proletnom delu takmičenja među prvoligašima.

Osvojen je važan bod na gostovanju u Pirotu, protiv vrlo kvalitetne ekipe domaćina utakmice Radničkog. Dva rivala su imali šanse da osvoje ceo plen, ali je na kraju ipak bio rezultat, 1:1. Posle nekoliko dana pauze i rada sa svojim timom, trener zeleno belih Spasoje Jelačić se ponovo osvrnuo na meč sa Piroćancima,

"Jedna prava prvenstvena utakmica za nama u Pirotu protiv ekipe Radničkog. Ono što mene pomalo začuđuje, mene kao šefa stručnog štaba Inđije je izveštaj sa utakmice. Ko nije bio prisutan na toj utakmici, po izveštaju bi rekao da je to bila jedna nezanimljiva utakmica i gde je komentator iz Pirota rekao da smo se mi više izležavali nego što smo igrali fudbal. Žao mi je zbog takvog teksta i zbog takvog komentara jer trener domaćina i ja smo se složili da je bila jedna prava prvenstvena utakmica sa dosta šansi na jednoj i drugoj strani. Da je zaista viđena jedna dobra fudbalska predstava".

U nastavku Konferencije za novinare, trener Jelačić se osvrnuo i na druge detalje sa tog meča, kao i najave predstojeće utakmice sa ekipom Jagodine. Uz njega je govorio i prvotimac Inđije, Slobodan Krstanović.

Utakmica sa Jagodinom se igra u subotu sa početkom od 16,30 časova na Gradskom stadionu u Inđiji.