XS
SM
MD
LG

Radničkom pripali bodovi za plasman medju timove gde im je odavno mesto!

 

Kada je posle utakmice trener beogradskog tima Srdjan Stojčevski čestitao Bratislavu Mitroviću   zasluženu pobedu, bila je to samo još jedna potvrda, ali i još jedna čestitka protivničkih trenera, da mladi pirotski tim igra dobar fudbal i da mu mesto do skora nije bilo medju timovima koji se bore za opstanak.

5

  

Radnički je danas u svim elementima igre, u većem delu meča, bio superiorniji. ,,Mladi beli,, su znali da drže loptu, da stvore nekoliko povoljnih prilika i potpuno zasluženo stignu do vodjstva. U 32. minutu Uroš Filipović pokazao je svu raskoš svog talenta. Utrčao je u šesnaesterac izmedju dvojice igrača i kada je golman krenuo ka njemu , brazilskim načinom, lobovao ga je i zatresao mrežu.

7

Imali su Piroćanci u prvom delu još nekoliko prilika ali se pred golom nisu snašli Stojanov, Ivković, Milošević…Gosti su i u tom periodu bili opasni u kontrapadima , ali i  dubinskim loptama, što je bilo često , ugrožavali gol Savića.

 

10

Pred svojim golom u tom periodu i tokom drugog poluvremrena ,,gospodario,, je kapiten Darko Vasić koji je stizao da bude na svakom delu terena, da se bori sa snažnim i visokim napadačima , a u drugom poluvremrenu  da spasi i dva sigurna gola.

1

    Darko Vasić i Uroš Filipović pokazali su  i danas da imaju fudbalske vrednosti koje , prema ocenama mnogih, trebalo bi da im omoguće standardne igre u prvom timu!

   Ne treba biti nepravedan! Svi momci u belim dresovima danas su ,,ginuli,, za svaku loptu na svakom delu terena, Mijalković i golman Savić su u medjusobnom sudaru zadobili povrede i uvezani zavojem i flasterima  do kraja meča bili na visini zadatka. Da ne nabrajamo ostale. Kostadinović, Milošević, Baroščević… ma svi!!

12

 

Sve čestitke ekipi Bratislava Mitrovića koja je danas osim fudbalskih vrednosti pokazala i ogromnu volju, energiju, želju, da osvoji  bodove. Uspeli su u tome i to potpuno zasluženo, protiv ekipe koja ima jednu od najboljih fudbalskih škola u zemlji!

Omladinska liga 25. kolo: Pirot:  Radnički – Rad Beograd 1:0 ( 1:0)

Igrači utakmice Darko Vasić i Uroš Filipović Radnički Pirot.

 Radnički: Savić 8, Vasov 7, Djordjević 7, Vasić 9, Mijalković 8, Kostadinović 8, Stojanov 7 ( N.Petrović) U.Filipović 9,(L.Petrović 7) Milošević 8, Ivković 7, Baroščević 8.