XS
SM
MD
LG

U tri susreta Ubljani deklasirali Tešnjarce

 

U poslednjih 15 dana ekipa Tešnjara odmerila je snage sa tri ubske ekipe i u sve tri dozivela teške poraze koji su ih prikovali za dodji deo tabele i ugrozili opstanak u Okružnoj ligi Kolubara.

Najpre su Tešnjarci gostovali u Trliću, tradicionalno neugodnom protivniku koji ne leži Tešnjaru nikako i u utakmici u kojoj su Tešnjarci imali dosta zamerki na račun sudjenja bili poraženi od domaćeg Trlića 2:0. Odigrao je Tešnjar dobro prvo poluvreme, na početku drugog je poništen čist gol Miši Marjanoviću, a onda je domaćin uspeo da utakmicu reši u svoju korist sa dva pogotka.

U meču sa liderom na tabeli na Riversajdu doživljen je novi poraz. Ponovo je odigrano dobro prvo poluvreme bez golova u kome se pariralo lideru, ali u nastavku nakon olako primljenog gola posle kiksa Radojevica Tešnjarci nisu uspeli da dodju do gola, a Sovljak surovo kaznjavao iz kontri i stigao do ubedljive pobede od 3:0.

Konačno, u vanrednom kolu u Tvrdojevcu zabeležen je novi poraz. Loš pristup utakmici svih igrača rezultirao je brzim vodjstvom Tvrdojevca od 2:0 na poluvremenu. U nastavku druga slika na terenu. Postojao je samo jedan tim, Tešnjar koji je stvarao sansu za sansom i stigao do gola kada je nakon indirekta mrezu zatresao Marinković. U poslednjih 20 minuta Tešnjar je krenuo na sve ili nista i dobio nista. Brojni ataci na gol Tvrdojevca nisu rezultirali golovima, ali su zato domaći u 88. i 90. minutu iz kontri postigli jos dva gola za konacnih 4:1. Zvona za uzbunu na brodu koji lagano tone odavno zvone, a u nedelju je gradski večiti derbi i derbi začelja sa ZSK-om posle čega ce sve izgledati mnogo jasnije.