XS
SM
MD
LG

Inđija želi revanš, Radnički bodove za sigurnu poziciju!

U nedelju se igra za prestiž. Domaći, da potvrde poziciju na tabeli i osvoje bodove za mirne igre u nastavku, a Indjijci da vrate za poraz na svom Stadionu i potvrde da su popravili formu , da su rezultati sve bolji. Oba tima, inače, igraju slično, žele da se nadmeću, da  ,,kroz igru,, stignu do prilika za gol, što će ljubiteljima fudbala omogućiti da gledaju , nadamo se kvalitetan fudbal.

Piroćanci imaju priliku da u ovoj seriji od dve utakmice u Pirotu osvoje maksimalan broj bodova što bi im omogućilo da se ,,čvrsto nameste,, u gornjem delu tabele, čekajući eventualnu grešku vodeće triojke. Lično, mislimo da je to veoma teško i da se konačan ishod možda može i da pretpostavi.

Indjija, kao i Radnički,  ima tradiciju. Klub je dobro organizovan, stabilan , Stadion i svi tehnički uslovi zaslužuju da se Indjijci vrate starim pozicijama. Prema svemu sudeći čekaće neku drugu sezonu. I oni i Radnički!

... Naš odnos prema trenutnom stanju unutar Radničkog ,  van ovog fudbalskog dela Kluba , ostaće isti do daljeg. . Kap je dolila čašu, tekstom ličnog  nazovi ,,novinara za fudbal,,  kome ,,glavnokomandujući ,,  diktira tekstove i koji je u prošlom ,,nazovi izveštaju,,  imao hrabrosti da se drzne i delu ljubitelje fudbala  i novinare , na one koji vole ili ne vole Radnički.

,,Novinar,, koji do juče nije znao da postoji Radnički, gde je Stadion, zašto na teren u dve kolone  izlazi  po 11 igrača u ratzličitim bojama dresova i koji su ova trojica napred, kakve  to mreže  vise na onim belim gredama itd.itd, postao je lični ,,analitičar,, svog mentora!

Glasnogovornik čak i ne zna da Bulajić i Filipović nisu odavde  i bez ikakvog prava prebrojava igrača ko je odakle. I na kraju ,,biser,, da je Radnički godinama ,,čamio,, sa većinom igrača sa strane!!!

Istina je druga. Tih godina ,kada je Radnički ,,čamio,,  ,,veliki mag-svevišnji,, koji je za sebe govorio da je NATO,  odredivao je  da u Ligu udju najpre Sindjelić, pa Radnik, pa Moravac Orion, pa Dinamo Vranje .

Da čovek iz vrha fudbalske organizacije nije naložio Maji Vujoviću u poslednjem trenutku , da u Jagodini na utakmici Tabane – Radnički svira POŠTENO, ,,beli,, ni tada ne bi ušli ovde gde su sada!

 ,,Čamili,, bi i dalje!! 

 Prema tome napolje iz fudbala svi vi koji ste za ovih godinu dana razbili Radnički iznutra,  razorili rad , od petlića, pionira, kadeta, napravili tim kakav jeste od omladinaca i navodno vodili politiku dau prvom  igraju igrači iz podmlatka. Pogledajte im minutažu , biće vam jasno!

 Jun nije daleko! Pošto nije ,,RESETOVAO,, RADNIČKI KAKO JE OBEĆAO, ,,glavnokomandujući,, sada  će morati da resetuje  sebe,  ovu dvojicu, trojicu , koliko ih je ostalo u Upravi i ove njegove ,, besne pse,, koji stavljaju katance na ulazu u Stadion, birajući novinare kojima će dozvoliti da rade svoj posao!

 Siti smo takvih, ima ih svuda u životu, ali ih u Radničkom, ovakvih , nikada nije bilo! Gde im je sportski direktor !?

 Zbog njih dok  se , nadamo se  juna konačno ne ,,resetuju,, nema prenosa, nema izveštaja  ,,iz minuta u minut,, na Portalu.Nećemo da dodjemo u iskušenje da nas maltretiraju!  Izveštaj ćemo uraditi zbog vas, ljubitelja fudbala, koji ste navikli decenijama da svakog trenutka sa Radija znate kako igra Radnički!

Iskreno verujemo, neka je zdravlja, da će već od jeseni biti tako!

Evo primera kakav odnos prema novinarima imaju i drugi klubovi i druge kolege. Od našeg kolege Anđelka Belića dobili smo izjave trenera Spasoja Jelačića i fudbalera Nemanje Markovića u oči nedeljne utakmice.

 

 


Sledeća vest
Kostarika - Srbija