XS
SM
MD
LG

Bratislav Mitrović: Moj tim je ponovo igrao dobro ostavio dobar utisak i ponovo nezasluženo poražen!

Još jedna utakmica mladih fudbalera Radničkog  koja je mogla da ima drugačiji ishod. Mladi tim Bratislava Mitrovića prerano je primio prvi gol udarcem Mandića sa 25 metara, što je uticalo na dalji tok dogadjaja. Kako to obično biva na gostujućim terenima, arbitar je poništio, prema rečima trenera Bratislava Mitrovića regularan gol Radničkom.  

Piroćanci su imali svoj period dobre igre, bili ravnopravan rival i imali priliku da izjednače, pogodili su i  statitivu. U drugom poluvremenu, kada su gosti  ,,karte bacili ,, na napad, Voždovčani su  u poslednjem delu meča za sedam minuta postigli još dva gola i tako osvojili bodove previsokom pobedom za ono što je vidjeno na terenu.

Bratislav Mitrović je odlučio da od početka igraju kapiten Darko Vasić i Uroš Filipović, koji su prehodno dana igrali i to veoma dobro za prvi tim. I ti detalji možda su uticali na ishod meča. Umor dvojice najboljih igrača!

Posle utakmice, trener Mitrović bio je nezadovoljan razultatom. Uzalud dobra igra njegovog tima i čestitke domaćina. ,,Mladi beli,, nastavljaju da nezasluženo gube na gostovanjima! Valjda će se to vratiti!

Radnički:  Cvetanović, (Savić) , Vasov, Djordjević, Vasić   ( od 88.min. Marković) Mijalković, Kostadinović, ( od 75.min. Mijatović), Stojanov, ( od 87. Min. Nikolić), U.  Filipović ,( od 88.min.  Petrpović) , Ivković, ( od 78.mion.  Barošević), Milošević, Bandić ,  ( od 85. min. Filipović).

Audio - Bratislav Mitrovic izjava