XS
SM
MD
LG

Ulaznice za meč: Napredak - Crvena zvezda od sutra u prodaji!

Ulaznice za utakmicu 32. kola SLS u kojoj se sastaju FK Napredak i FK Crvena zvezda biće puštene u prodaju u petak 21. aprila u 10:00 časova na blagajni stadiona Mladost u Kruševcu, rekoa je Vladimir Arsić direktor FK Napredak na danas održanoj konferenciji za novinare, još jednom najavljujući veliki praznik fudbala u Kruševcu:

"Odlukom Upravnog odbora Kluba, ulaznice će se prodavati u Kruševcu, a za južnu tribinu i u Beogradu. Obzirom da je reč o utakmici visokog rizika, svi će morati da poseduju ulaznice, bez obzira na godine starosti. Ulaznice će se prodavati i na dan utakmice od 09:00 pa do početka utakmice. U ime rukovodstva FK Napredak, zamolio bih sve navijače da na vreme nabave svoje ulaznice da bi smo izbegli stvaranje nepotrebnih gužvi na sam dan utakmice".

Arsić je upozorio i na zatvaranje saobraćaja oko stadiona, u subotu 22.aprila na sam dan utakmice, za saobraćaj će biti zatvorene sve prilazne ulice stadionu Mladost u periodu od 15:00 do 22:00 časa. Ujedno su pozvani i svi žitelji okolnih stambenih objekata koji za parkiranje svojih vozila koriste prostor oko stadiona, da na dan utakmice uklone svoja vozila sa parkinga Stadiona Mladost.

U petak 21. aprila ulaznice će se prodavati u periodu od 10:00 do 19:00 časova na glavnoj blagajni Stadiona, a na sam dan utakmice i na ostali biletarnicama, po sledećim cenama: 

Severna tribina 200 dinara
Južna tribina 400 dinara
Istočna tribina 500 dinara
Zapad jedan 600 dinara
Zapad dva 700 dinara