XS
SM
MD
LG

Zeleno-beli revanš !?

Fudbaleri Inđije su završili još jednu uspešnu misiju pred svojom publikom. Ovog puta su savladali vrlo dobru ekipu Budućnosti iz Dobanovaca. Bila je to više nego ravnopravna dva rivala na zelenom tepihu Gradskog stadiona u Inđiji. Na kraju je rezultat bio, 2:1, mada ni remi ne bi bio ishod koji bi bio nepravedan. Ipak posle nekoliko dana od odigravanja te utakmice, trener Inđije, Spasoje Jelačić je svodio utiske.

"Utakmica koja je iza nas sa ekipom Budućnosti je pokazala da ovaj rang takmičenja zaista poseduje određeni kvalitet. Ta naša poslednja utakmica gde su naši igrači izvojevali sjajnu pobedu pokazuje da postoji kvalitet u ovoj Prvoj ligi Srbije. Mislim da je publika u Inđiji mogla da uživa u toj utakmici. Bila je neizvesna do samog kraja i samim tim naša pobeda dobija na značaju. To je zato što je ekipa Budućnosti iz Dobanovaca zaista kvalitetna ekipa".

Pored trenera Spasoja Jelačića na Konferenciji za novinare je govorio i štoper u timu Nemanja Marković. Kompletnu KZN možete pogledati na SportIN TV kanalu.