XS
SM
MD
LG

Revija pionirskog fudbala u Novim Karlovcima

Fudbalski poslenici u Novim Karlovcima, predvođeni Tomanom Kalezićem, „podigli su fudbal na najviši nivo“! Organizovali su svojevrsnu reviju pionirskog fudbala, gde je druženje i stvaranje novih prijateljstava bilo u prvom planu. Na inicijativu „fudbalskog mecene“ Milana Miodraga – Mikaje, koji je dugi niz godina u Kanadi, u Novim Karlovcima je organizovan je druženje mladih fudbalera sa vrnjacima iz Inđije, Novog Slankamena i Krčedina. Tokom višečasovnog druženja, uz osveženje (voda, sokovi i voće), na terenima FK Polet, organizovano je više prijateljskih utakmica za različite generacije.

Rezultati: 2003. godište: Dunav (Novi Slankamen) – Fruškogorac (Krčedin) 2:3, Polet (Novi Karlovci) – Dunav 5:2 i Polet – Fruškogorac 6:0; 2004. godište: Fruškogorac – Dunav 1:3, Polet – Fruškogorac 6:2 i Polet – Dunav 4:0; 2006/2007. godište: Polet – Inđija 1:1, Polet – Dunav 0:0 i Inđija – Dunav 3:2.

Tokom ove revije fudbala, treneri koji rade sa najmlađim fudbalerima: Petar Radojčić (Inđija), Milenko Poljak (Fruškogorac), Sava Konjević (Dunav) i Branislav Rađenović (Polet), dokazali su na najbolji način da fudbal u inđijskoj opštini „ima budućnost“. Fudbalskih fanatika ima, kao i sponzora. Ostaje samo na Savezu da „učini svoje“.

 

Mladi fudbaleri iz Novih Karllovaca i Krčedina

MIlan MIodrag - MIkaja, fudbalski mecena iz Kanade