XS
SM
MD
LG

Jakovljević i Mitrović presudili bivšem klubu!

Fudbaleri Tešnjara očigledno emotivno potpuno ispražnjeni posle velike pobede nad Kačerom nisu u gradskom derbiju pružili adekvatan otpor ekipi Juniora koja ih je sa pola gasa savladala ubedljivo 3:0 čime su se momci iz Novog Naselja potpuno revanširali za poraz u prvom delu prvenstva. Kuriozitet je i to da su mrežu Tešnjara tresli donedavno članovi ovog kluba Jakovljević jednom i Mitrović dva puta. Inače igra u gradskom derbiju nije opravdala očekivanja publike koja je napravila divan ambijent. Lepo vreme, dobar teren i raspoložena publika nisu motivisali aktere derbija da pruže nešto više, a utakmica je većim delom bila nezanimljiva. Da nije bilo žara koji krasi derbi utakmice govori i činjenica da nije pokazan nijedan karton igračima i da je utakmica više ličila na prijateljsku nego prvenstvenu. Takođe, sem postignutih golova nije bilo većih prilika i uzbuđenja ni pred golom Teodosića ni pred golom Erića. Junior je poveo već u 10. minutu golom Jakovljevića i tu prednost je do kraja umešno čuvao i uvećavao.

U nastavku susreta Mitrović postiže dva gola, čini se ni kriv ni dužan, za konačnu i zasluženu pobedu ekipe Juniora koja ove godine igra zaista sjajnu sezonu u Okružnoj ligi Kolubara. U Tešnjaru nije bilo raspoloženog pojedinca. Čini se da se u velikoj meri odrazilo odsustvo važnih šrafova ekipe Markovića i Nebojše Milosavljevića. Slab golman, spora odbrana, raštimovana sredina i bezopasan napad doveli su do toga da ekipa nije bila ni bleda senka one iz prva dva kola ovog proleća, tako da su u derbiju lako izgubljeni bodovi, ali vremena da se stavi prst na čelo i popravi propušteno još uvek ima, ali sve manje.

Tešnjar: Teodosić, Aleksić, Marinković, Petrović, Janjić (Radovanović), Novković, Damnjanović (Jovanović), Marjanović, Ješić (Vasiljević), Lalović, Ilić