XS
SM
MD
LG

Revija gImnastike i sportskog plesa u Donjem Tovarniku

 

Mladost, lepota, gracioznost

 

  Pod pokroviteljstvom lokalne samouprave, odn. Sportskog saveza „Razvoj sportova“, Klub za ritmičku gimnastiku „Top Gym“ iz Šimanovaca, organizovao je u sportskoj hali u Donjem Tovarniku turnir u ritmičkoj gimnastici i plesu. Pored domaćina i organizatora, učestvovali su: „Panonski dečiji grad“ iz Bačke Topole, „Ritmika“ iz Novog Sada i „Fit forma“ iz Rume“.

  Reviju sportske gminastike i plesa, otvorila je predsednica pećinačke opštine Dubravka Kovačević Subotički.

  - Drago mi je što ste se okupili u ovom broju – izjavila je predsednica Dubravka Kovačević Subotički – Želim da se pokažete u najlepšem svetlu i da na najbolji način pokažete šta ste naučili.

   Zaštitni znak "Top Gym-a" je Maja Radosavljević.

- Naš turnir postaje tradicija – kaže Maja Radosavljević, predsednica KRG „Top Gym“, trener, koreograf – Publika je imala priliku da vidi koreografije u više kategorija: pojedinci – 25, parovi – 6, trio 4 i timovi (ekipe) – 11. Koreografije su izvedene u sportskom arobiku, fitnesu, ritmičkoj gimnastici, modernom plesu, show dance i belly dance. Podrška lokalne samouprave poklopila se sa našim trudom i radom, te su se kockice same složile. Deca su bila fenomenalna i svako je svoju koreografiju izveo fenomenalno. Na svako dete sa ponosna i sigurna sam da će izrasti u zdrave, poštene i moralno svesne osobe. Sport je pravi put do formiranja kompletne ličnosti.

  Svi učesnici su nagrađeni medaljama, koje su uručili Siniša Đokić i Tomislav Ćirković, čelnici Sportrskog saveza „Razvoj sporta“. Pobednika i poraženih nije bilo. Pobedila je mladost, lepota i gracioznost – pobedio je sport.

  Članovi KRG „Top Gym“ osvojili su nedavno na „Sompor Openu“ 9 zlatnih i po 7 srebrnih i bronzanih medalja. Prema rečima Maje Radosavljević, slede pripreme za „Međunarodni Kup“ 20, maja u Beogradu i ako neko dete uzme medalju, direktno će se plasirati na Prvevenstvo sveta u dečijem fitnesu, koje će se ove godine odrežati u Novom Sadu, tokom juna.

 

KRG "Top Gym" Šimanovci

Predsednica pećinačke opštine Dubravka Kovačević Subotički otvara takmičenje, čelnici Sportskog saveza i Maja Radosavljević

Lepota i gracioznost (1)

Lepota i gracioznost (2)

Medalje za sve

Maja Radosavljević