XS
SM
MD
LG

Konstantin želi još pobeda

Nakon velike pobede nad favorizovanim Spartakom iz Subotice, volja i samopouzdanje su se vratili u redove niškog Košarkaškog kluba Konstantin, pa će se potruditi da ponovi uspeh i na gostovanju Beogradu, u vanrednom kolu Košarkaške lige u sredu, 29. marta od 16:30.

Protivnik Nišlija se tokom cele sezone “držao” van zone ispadanja, ali i bez nekih značajnih rezultata, jer su u dosadašnje 22 utakmice pobedili svega 8 puta. I oni su, poput Konstantina, pretrpeli brojne izmene u sastavu od početka sezone, a ovu ekipu je, prošle sezone, trenirao i sadašnji trener niškog tima Ivan Simić.

 
Konstantin

Izmenjeni sastav će biti potpun, osim Luke Živkovića, koji je već duže vreme povređen; foto: Vanja Keser

Očekuje nas, ja se iskreno nadam, jedna dosta dobra utakmica. Nadam se da ćemo prikazati još bolju igru nego ovu protiv Spartaka i verujem da se možemo vratiti iz Beograda sa pobedom. OKK Beograd je moj bivši klub i jako je lepo vratiti se i igrati protiv njih, ali to je naravno i motiv više - kaže Simić.

I pored toga što su i teorijski izgubili bilo kakvu šansu za opstanak u Košarkaškoj ligi, Simić se nada da će moći da zabeleže još pobeda do kraja prvenstva i naglasio da sada igraju za svoju ponos i grad. Da bi prvenstvo bilo završeno pre uskršnjih praznika, timovi prve lige će u narednom periodu igrati po dve utakmice nedeljno.