XS
SM
MD
LG

Tekstilac Kort zaustavlja Slobodu

I u Derventu je stiglo proljeće, pa ovaj predivni grad čini još ljepšim i impozantnijim. Međutim, nikako da stigne najljepše godišnje doba u pogledu rezultata Tekstilca Kort.

Zoran Dragišić / foto: Bojan Jakovljević

Ipak, u gradu na Ukrini svi vjeruju da kvalitet i znanje koje posjeduje trener Zoran Dragišić moraju donijeti prve slatke plodove, pobjede.

"Slobodu sam trenirao i radi se o kolektivu koji svakog može da pobijedi. Izuzetno cijenim ono što radi i stvara Dragan Vukša, od koga sam mnogo toga i naučio. Naši redovi su oslabljeni jer su povrijeđena braća Milan i Suzan Brković, izostaje Zlatko Duspara, a Srboljub Jandić je pod velikim znakom pitanja. Ipak, vjerujem svojim igračima. Znam koliko vrijede i svjestan sam da smo kvalitetniji tim. Mada, moramo to da potvrdimo na terenu", poručio je Zoran Dragišić, kormilar Tekstilca, koga svi cijene i veličaju u fudbalskoj Republici Srpskoj.

Mladić koji još stasava i svakodnevno napreduje, napadač David Gatarić, veliki je optimista.

"Zaustavićemo Mrkonjićane. Svako poštovanje za Slobodu, ali bodovi će ostati u Derventi. Lijepo vrijeme i reputacija dva kolektiva biće najljepša pozivnica za gledaoce. Značiće nam njihova podrška, podarićemo ih dobru igru i pobjedu", rekao je Gatarić.

TEKSTILAC KORT: Plisnić, Kremenović, Jolović, Kovač, Rastović, Ćorić, Đuričić, Komlenović, Stijepić, Gatarić, Susaković. Trener: Zoran Dragišić.