XS
SM
MD
LG

Dva Borca - jedna mogućnost!

Dva Borca, dvije svijetle tradicije, dva ponosa fudbalske Srpske, a samo jedna mogućnost. Da pobijede jedni ili drugi.

Za domaćina bi samo trijumf produžio nadu da se, možda, može uključiti u borbu za opstanak u Prvoj ligi Republike Srpske. Za goste, svaki meč je potreba novih pobjeda. Samo tako se stiže do cilja, povratka u Premijer ligu BiH.

"Svi igrači su spremni i vjerujem da će imati dovoljno motiva da se u odličnom izdanju pokažu protiv imanjaka iz Banjaluke. Ako se zna šta je gost u prošlosti sve osvojio, onda ne treba tražiti dodatne motive. Mislim da bi ovo mogla biti odlična utakmica. Kvalitet je na strani gostiju, oni su apsolutni favoriti, ali se nećemo olako predati. Daćemo sve od sebe da iznenadimo lidera šampionata", poručio je Zoran Pupčević, trener Šamčana.

Veteran "crno-bijelih" Nemanja Arsić kaže da će ovo biti praznik najpopularnijeg sporta u Posavini.

"Dueli dva Borca u prošlosti su budili posebnu pažnju, emociju više. Neka tako bude i sada. Daćemo sve od sebe da ne razočaramo. Mnogo bi nam značilo da ne izgubimo, a pobjeda bi nas učinila srećnim. Valjda ćemo imati i značajnu podršku naših navijača. Biće dobrog fudbala u Šamcu", obećao je Arsić.

BORAC: Marinković, Vujanić, Milićević, Perić, Lj. Sarkić, Maksimović, S. Sarkić, Šarkanović, Arsić, Hasanović, Kerić. Trener: Zoran Pupčević.