XS
SM
MD
LG

Liga "B" timova : Start protiv Lučanaca

U ligi “B” timova Superligaša, nakon dve odložene utakmice, Radnički konačno startuje. Odigraće svoju prvu utakmicu u okviru tog takmičenja, a sastaće se sa ekipom Mladosti iz Lučana.

Radnički je u odličnoj formi ovog proleća. Superligaš sa Nišave je dobio četiri od poslednjih pet mečeva, a jedini poraz doživeo je u Lučanima na startu novog dela sezone.

Meč protiv domaće Mladosti, u Ligi „B“ timova, trener Rastavac će iskoristiti da proveri formu ekipe pred duel sa Partizanom, koji se igra u subotu 01. aprila u Nišu. Za sastav će konkurisati svi raspoloživi igrači, osim Mrkića koji ima obaveze u mladoj reprezentaciji, pa će tako ovo biti svojevrsna "generalka" pred veoma važnu utakmicu za Radnički.

Igramo u Ligi „B“ timova, ovo nam je prva utakmica u tom takmičenju i iskoristićemo je da proverimo sve momke koji su nam na raspolaganju. Nećemo, dakle, izvesti nekakav rezervni tim, igraće svi koji konkurišu i za meč sa Partizanom, osim Mrkića koji je sa selekcijom Srbije do 20 godina. Biće nam to odlična provera za duel sa Partizanom, koji želimo do dočekamo u optimalnoj formi - kaže trener Radničkog Milan Rastavac.

Utakmica se igra u subotu, u Lučanima sa početkom od 12,00 časova.