XS
SM
MD
LG

Najlepša strana sporta: Igre bez granica

Pod pokroviteljstvom pećinačke lokalne samouporave, u sportskoj hali u Donjem Tovarniku, održane su „Igre bez granica“ za decu uzrasta od četiri do 10 godina. U savlađivanju prepreka na poligonu spretnosti, pod budnim okom svojih učitelja, takmičilo se oko 150 mališana iz sve tri osnovne škole i predškolskih ustanova.

  - Trudimo se da svu decu motivišemo da se bave sportom – izjavila je predsednica opštine Dubravka Kovačević Subotički – Od najranijeg uzrasta treba da se razvija zdrav stil života. Davno je rečeno da je u zdravom telu zdrav duh i ukoliko decu od malih nogu navikavamo da se bave sportom, možemo očekivati zdravu omladinu i kasnije zdrave ljude. Upravo zato mi, kao lokalna samouprava, finansiramo ne samo ovakve manifestacije, već i kupovinu sportske opreme i rekvizita, kako sportskim klubovima, tako i obrazovnim ustanovama. Značajna sredstva ulažemo u obnovu sportskih terena na našoj teritoriji.

  Svim učesnicima medalje su uručili predsednica opštine Dubravka Kovačević Subotički i predsednik Sportskog saveza „Razvoj sportova“ Siniša Đokić.

 

 

Na poligonu spretnosti

Svi su pobednici