XS
SM
MD
LG

Na aerodromu dva pogotka u "sumrak" meča

Duel između dva člana Moravske zone, Sloge i Bana, bio je i pooslednja provera pred početak prolećnog dela prvenstva u ovoj ligi. U većem delu susreta prkazana je dopadljiva igra u kojoj golamani nisu baš imali previše posla.

 

Detalj sa meča Sloga - Bane

 

Sloga je povela pet minuta pre kraja utakmice kada je siguran strelac sa bele tačke bio ovoga puta rezervista Pavlović. Gosti su ubrzo uspeli da poravnaju rezulat golom svog centarfora N. Miloševića. To je bio i najrealni ishod ovog meča na igralištu Stari aerodrom.

 

Dobra igra, golovi u finšu foto: Stole

 

Treneri su iskoristi priliku da svim igračima pruže pravu priliku da zaigraju i pokažu koliko vrede. Nema sumnje da su svi oni opravdali to poverenje a to je znak da će treneri Vladislav Stojanović (Sloga) i Vladan Đoković (Bane ) biti na slatkim mukama kada je u pitanju igrački ladar za nastavak prvenstvene trke za bodove u Moravskoj zoni.

SLOGA - BANE 1:1 (0:0)

Kraljevo - Stadion na Starom aerodromu.Gledaca 50. Strelci: Pavlović u 85. (jedabnaesterac), N. Milošević u 88. Sudija: Filip Popović (Kraljevo).

SLOGA: Košanin, Vukićević, Čolić, Gvozdenović, Milošević, Kolaković, , Marić, Gušani, Ignjatović, Filipović, Vasiljević. Igrali su još: Jelić, Đorđević, Pavlović, Danilović, Radivojević

BANE: Premović, Obradović, Ilić, Jolović, Bošković, Terzić, Cvetić, S. Milošević, N. Milošević, Petrović, Radojković. Igrali su još: Veljović, Vukićević, Ivanović, Radovanović.