XS
SM
MD
LG

Borac ćutanjem "podržao" povrijeđenog Jevtića!?

Banjalučki Borac praktično je jedini od klubova za koje je u karijeri nastupao defanzivac Viteza Marko Jevtić, kojem je nakon povrede na utakmici protiv Čelika odstranjen bubreg, a koji se nije oglasio makar saopštenjem simbolične podrške.

Marko Jevtić iz vremena dok je nastupao za banjalučki Borac / foto: MONDO, Samir Cacan

Kad se dogodi neka nesreća, prirodno je da u ljudima proradi solidarnost i da se unesrećenom pritekne u pomoć, pa makar ona bila i samo deklarativna.

Jevtićeva karijera je poslije ove operacije definitivno završena, a brojni klubovi iz Bosne i Hercegovine pružili su mu podršku i poželjeli brz oporavak.

Ali ne i klub sa banjalučkog Gradskog stadiona, koji je u junu 2015. godine napustio Jevtić i postao igrač Viteza.

Defanzivac iz Loznice je u klupskoj karijeri igrao za užičku Slobodu, Žepče, prijedorski Rudar i Radnik iz Bijeljine, odakle je stigao u "Velikana iz Platonove".

Iskusni štoper je odigrao 22 utakmice u crveno-plavom dresu Banjalučana.

U izjavi za "Dnevni avaz" iz zeničke bolnice Jevtić je prisjetio dešavanja nakon što je od 15. minuta napustio teren "Bilinog polja".

"Nakon što sam zamijenjen osjećao sam se sve lošije. Iz Hitne službe u Vitezu su me poslali u bolnicu u Novoj Biloj, a oni u zeničku bolnicu, gdje sam stigao oko 19 časova. Operisan sam u pola jedan ujutro", rekao je Jevtić i dodao da se osjeća mnogo bolje i da je imao brojne posjete.