XS
SM
MD
LG

Fudbaleri Inđije pred start prolećnog dela prvenstva

Fudbalski klub Inđija je završio sa zimskim pripremama za nastavak takmičenja u prvoligaškom društvu. Dug je to bio pripremni period sada iza njih, a u nedelju će prvi put ove godine pred svoju publiku. Bilo je dosta povoda i razloga za razgovor pred taj događaj. O pripremama je govorio trener Spasoje Jelačić.

"Za name je već urađenih 42 aktivnosti, odigranih osam pripremnih utakmica i ono što je zadovoljstvo sa moje strane, da smo mi zaista marljivo radili , pre svega mislim na momke koji su ispunili sve ono što je od njih traženo. Mislim da drugačije i nemože u ovakvom profesionalnom pogonu kao što je Fudbalski klub Inđija. Pripreme su bile zahtevne, uvek su zimske pripreme naročito teške i problem predstavljaju i vremenski uslovi, gde zahvaljujući našoj agilnoj Upravi kluba, mi smo uspeli da uradimo sve ono što je bilo predviđeno. Radili smo naravno gro treninga ovde u Inđiji na našem stadionu, dole u Lejama, pomoćnom terenu, balonu i jedan veliki deo priprema smo uradili u kući fudbala u Staroj pazovi".

Uz trenera Spasoja Jelačića pred novinarima je govorio i Nemanja Bosančić. Kompletnu Konferenciju za novinare možete pogledati na SportIN TV kanalu.    

Utakmica sa ČSK Pivarom se igra u nedelju na Gradskom stadionu sa početkom od 14 časova.