XS
SM
MD
LG

Prijateljska utakmica: Hajduk 1932 – Sloboda 0:4

Prijatno nedeljno popodne u Šimanovcima. Razlika u pripremljenosti, u krajnjem slučaju i u kvalitetu, bila je tokom utakmice više nego očigledna. Domaćin jedino što je uradio bio je šut Aleksića u 15 minuti, koji nije doneo promenu. Sremskoligaš iz Donjeg Tovarnika je dominirao, posebno tokom prvog poluvremena, kada je i postigao tri gola: Ašćerić i Mrkajić u dva navrata.

Hajduk 1932 - Sloboda

U nastavku utakmice treneri Tomislav Ćirković (Hajduk 1932) i Milan Knežević (Sloboda) ukazali su poverenje novim igračima. Ništa vredno pomena nije se dešavalo sve do 83. minuta kada je Stojanović, najpre, pogodio stativu gola Vukašinovića, a potom je odbijenu loptu poslao u gol.

Fudbaleri Slobode od 2. marta polaze za Lepenski Vir, gde će odraditi četvorodnevne mini-pripreme.

Strelci: 0:1 Ašćerić u 25, 0:2 Mrkajić u 32, 0:3 Mrkajić u 42, 0:4 Stojanović u 83. minutu. Šimanovci: Igralište Hajduka. Gledalaca: 100. Sudija: Nenad Mihajlović (Šimanovci).

HAJDUK 1932: A. Vukašinović, Ignjatović, Krkobabić, Lemajić, Ilić, Aleksić, Živković, Vojkić, Radivojević, Aračić, P. Vukašinović. Igrali su još: Krstović, Živanović, Jovanović, Vidović, Masnikosa i Dragojević.

SLOBODA: Ninić, Vidakov, Miljuš, Nović, Knežević, Balaban, Perišić, Ašćerić, Ljubojević, Mrkajić i Simović. Igrali su još: Kliska, Vesić, Rašković, Gordić, Obradović, G. Miličević, Kostić, Veselinović, Stojanović i Perić.