XS
SM
MD
LG

Starčević: Potraga za startnih jedanaest

U nastavak prvenstva fudbaleri Krupe ulaze bez generalne probe jer je subotnji susret sa Metalegeom iz Jajca na stadionu u Krupi na Vrbasu otkazan zbog sniježnog pokrivača u kanjonu Vrbasa.

"Malo su nas vremenske neprilike poremetile u zacrtanim planovima, ali šta da radimo, protiv prirode se ne može. Umjesto utakmice odradili smo trening na kojem smo postigli određeni željeni efekat, a preostale dane do nedjelje i susreta sa Željezničarom u miru ćemo se pripremati na svom terenu u kanjonu Vrbasa. U miru Krupskog polja nastojaćemo da skujemo pobjedničku taktiku za proljećnu premijeru", istakao je šef stručnog štaba Krupe Slobodan Starčević.

U narednoj sedmici, poslije nedjeljnog slobodnog dana, pred stručnim štabom Krupe je da iskristališe tim za proljećnu premijeru (26. februar) protiv Željezničara.

"U ovom vremenu do utakmice protiv Sarajlija tražićemo startnih jedanaest igrača, imamo određenih problema u napadu jer su Elvir Koljić i Ozren Perić, zajedno sa Irfanom Jašarevićem, suspendovani zbog kartona, pa ćemo najisturenijeg igrača tražiti u omladinskom pogonu. Osim toga Koljić je na treningu u subotu dobio i jedan udarac u lice, ali se nadamo da će biti spreman za gostovanje u Mostaru kod šampiona Zrinjskog. Sve ostalo je u najboljem redu, atmosfera sjajna i daćemo sve od sebe da se u preostale četiri utakmice izborimo za plasman u Ligu za prvaka. Na taj način bi automatski obezbijedili i opstanak u debitanstskoj sezoni u Premijer ligi BiH", dodao je Starčević.

(Izvor: FK Krupa)