XS
SM
MD
LG

Gvozdenović "presudio" Željezničaru

Fudbaleri Krupe odigrali su danas još jednu prijateljsku utakmicu na stadionu u Krupi na Vrbasu ugostili su drugoligaša Republike Srpske banjalučki Željezničar.

U susretu u kojem je šef stručnog štaba šampiona Republike Srpske Slobodan Starčević ukazao povjerenje mlađim i igračima sa manjom minutažom Krupljani su zabilježili minimalnu pobjedu - 1:0, a jedini pogodak pred oko 200 gledalaca u 48. minutu postigao je junior Nebojša Gvozdenović. Utakmicu je sudio banjalučki internacionalac Ognjen Valjić.

Trener Starčević je u današnjem meču izveo sljedeći sastav: prvo poluvrijeme: Pupovac, V. Ilić, Vuković, Kartal, Guskić, Vidović, Gvozdenović, Šamara, Halilović, Mrđa, Koljić. Drugo poluvrijeme: Pupovac (od 60. minuta Šironjić, od 75. Kajkut), Bojanić, Bubić, Kartal (od 60. Babić), Tatić, Gajić, Arežina, Stanković, Gvozdenović (od 60. Ninković), Ševarika.

Poslije utakmice trener Krupe Slobodan Starčević je rekao:

"U današnjoj utakmici smo dali priliku igračima koji su manje igrali u pripremnom periodu, da protiv mlade kvalitetne ekipe Željezničara sa 'Predgrađa' odigraju utakmicu, koja je pokazala da pored nekoliko juniora, koji su bili sa prvim timom na zimskim pripremama u Ohridu, u našoj omladinskoj školi ima jos igrača, na koje trebamo i moramo obratiti pažnju u narednom periodu", rekao je trener Krupe.

(Izvor: FK Krupa)