XS
SM
MD
LG

Humani FK Varvarin: Baskijci opet dali krv

Rukovodstvo i fudbaleri FK “Varvarina“ popularni Baskijci predvođeni alfom i omegom  Andrijom Ristićem vlasnikom najuglednije staklorezačke radnje u ovom delu Srbije,pored zavidnih rezultata na terenu nisu zaboravili svoju humanost.

Naime kada je Dom zdravlja iz Kruševca  u svim medijima objavio vapaj da u Rasinskom okrugu  nedostaje krvi i varvarinski Crveni krst je kao i svi drugi organizovao akciju.

Iako nisu zadovoljni nekim kadrovskim resenjima u samom Crvenom krstu što je Andrija Ristić i saopštio rukovodstvu ove organizacije,nisu se dvoumili ni jednog trenutka po deveti put su igrači i rukovodstvo u skladu sa tradicijom dali krv. Odazvalo se njih čak 20 a moglo je i više da kako kaže Andrija Ristić neki igrači nisu pre nekoliko nedelja uskočili u pomoć kada je za određene operativne zahvate bila potrebna ova dragocena tečnost.

Andrija Ristić kaže da na njih u duhu tradicije  Crveni krst uvek može računati.

Što se tiče predstojeće sezone Baskijci pucaju na najviši plasman ,prvo mesto i ulazak u viši rang. Pored zvezda tima Dušana Kolarevića i Danijela Mihajlovića u klub je stigao i dugogodišnji kapiten Temnića Rade Aksentijević ,pa će spoj mladosti i iskustva biti na delu.A Baskijci u glas kažu.“Najbolji smo a najbolji idu u viši rang".

Andrija Ristić predsednik kluba i kapiten Nenad Nedja Petrović daju krv u prostorijama crvenog krsta u Varvarinu