XS
SM
MD
LG

Radiša Jovičić novi kormilar Bošnjanaca

Radiša Jovićić bivši šef struke varvarinskog Temnića,Obreškog Juhora, ćuprijske Morave i mnogih drugih klubova u ovom delu Pomoravlja novi je šef stručnog štaba FK “Bošnjana“ člana zone Zapad. Tako je danas odlučio upravni odbor  Bošnjanaca  na čelu sa agilnim predsednikom Goranom Davidovićem popularnim Lajkom.

Rukovodili smo se pre svega činjenicom kaže popularni Lajka da nam u prolećnom delu prvenstva  predstoji žestoka borba za opstanak. Zato smo doveli za trenera iskusnog vuka sa kojim se nadamo se nećemo imati problema oko opstanka. Pored šefa struke Radiše Jovičića Bošnjanci su se pojačali i igrački pa će za pevce iz Bošnjana u proleće nastupati i superltalentovani Užarević iz komšijskog Šanca kao i Filip Janković iz kruševačkog Trajala, tim su pojačali i domaći igrači Gajić i Radojević koji su do skora branili boje FK “Varvarina“ dok je put Varvarina krenuo bivši kapiten Temnića Rade Aksentijević.

U prvoj izjavi za nas portal Radiša Jovičić je izjavio: Ja volim izazove, igrački kadar dobro poznajem ,moje znanje i iskustvo sa ovakvim predsednikom i igračima garantuju zacrtani cilj a to je opstanak u ligi. Inače pripreme Bošnjanaca za predstojeću sezonu počinju u nedelju kada će na stadionu Bošnjana novi kouč Radiša Jovičić izvršiti prozivku i obaviti prve testove.