XS
SM
MD
LG

Trsteničani u nastavku sa novim šefom stručnog štaba

Sneg koji još uvek pokriva površinu stadiona FK Trstenik PPT kraj Zapadne Morave, nije prepreka trsteničkim fudbalerima,da u fazi priprema treniraju sa novim šefom stručnog štaba Vladislavom Đukićem i njegovim pomoćnikom Srđanom Gašićem.

Pripreme fudbalera Trstenika PPT

- Mislim da smo napravili dobar potez angažovanjem Đukića, jer on je pokazao dobre rezultate do sada i kao fudbaler i trener. Nadam se da ćemo uz neka od pojačanja uspeti da ostvarimo cilj osvajanja čelne pozicije i plasmana u viši rang takmičenja. Naravno, sve to zavisi od angažovanja i motivacije igrača na terenu,ipak se nadam dobrim uspesima“, kaže predsednik FK Trstenik PPT Danijel Čajetinac.

Novi kormilar trsteničana Vladislav Đukić inače bivši fudbaler Beogradskog Partizana, Italijanskih klubova Ćezene i Askolija, zadovoljan je prijemom u klubu i kako kaže trudiće se da zajedno sa upravom i igračima ostvare dobre rezultate. On je i kao trener Napretka i Radničkoh iz Niša napravio dobre rezultate a sada će sa kolegom Gašićem napraviti ekipu za podvige. Ako zaista tako bude biće i tribine trsteničkog stadiona punije gledaoci vole pobede,lepu i korektnu igru i naravno pogodke kojima će aplaudirati i sa zadovoljstvom otići sa stadiona.