XS
SM
MD
LG

Međunarodni festival dečijeg malog fudbala u Rumi (2009. godište)

 

Domaćinu prva nagrada

  Međunarpodni festival dečijeg malog fudbala „Novogodišnja radost“, koji organizuje Sportski klub Ruma, ulazi u samu završnicu. Osmog takmičarskog dana takmičili su se najmlađi fudbaleri – 2009. godište. Na žalost, zbog brojnih otkaza, svoje umeće pokazali su igrači iz samo tri kluba, koji su praktično igrali „dvokružni trijagonal“: SK Ruma, ŠF „Sunce“ iz Rume i Akademija fudbala „Ivan Obradović“ iz Obrenovca. Ipak, bilo je sasvim dovoljno prilike da se ljubitelji futsala uvere u „majstorije budućih zvezda“.

  Rezultati: SK Ruma – AF „Ivan Obradović“ 3:0 i 0:0; AF „Ivan Obrdaović“ – ŠF „Sunce“ 4:0 i 2:0 i ŠF „Sunce“ – SK Ruma 0:4 i 1:4.  Pobednik je SK Ruma sa 10 bodova, ispred AF "Ivan Obradović", koji je imao 7, dok ŠF "Sunce" nije imala bodova. Najbolji pojedinci turnira su iz pobedničke ekipe SK Ruma: igrač, Miloš Dražić; golman, Filip Katić i strelac, Njegoš Katić.

  Zahvaljujući sponzorima, Prodavnici sportske opreme „Sport vision“ i Zlatari „Nena“, podeljeno je mnogo nagrada, te su svi bili zadovoljni.

  Do kraja svojevrsnog „praznika fudbala“ organizovaće se turniri za 2003. (8. januara) i 2002. godište (14. januara).

 

 

Učesnici turnira

SK Ruma, pobednik turnira