XS
SM
MD
LG

Na Banjici prepoznatljivi po humanosti

Kraj jesenje sezone za fudbalerke Rada nije značio i odlazak na odmor pa će u subotu 24.12 sa početkom od 12h u balonu Enfild na Zvezdari treću godinu zaredom učestvovati na humanitarnom turniru u organizaciji sajta "Kafanski selektor".

Sav prihod(slatkiši) biće doniran Dečjem selu u Sremskoj Kamenici čije će članovi u subotu prvi izaći na teren i odmeriti snage sa vršnjacima iz ŠF Čanković.

Pored građevinarki koje će  već tradicionalno predstavljati boje Rada, ovoga puta svoju podršku dali su i prvotimci Aleksandar Lutovac i Đorđe Denić. 

Takođe podrška stiže i od nekadašnjih ključnih igrača Građevinara, sadašnjih internacionalaca Vladimira Rodića i Branislava Miloševića.

FOTO: DEČJE SELOFOTO: DEČJE SELO

 

Danas u Dečjem selu brigu o deci svakodnevno, 365 dana u godini, vode vaspitači, negovateljice i stručni radnici različitih profila. U njihovu stručnost i ljubav prema deci, odnosno poslu koji rade, nikako ne treba sumnjati.  Svima njima treba dati podršku. Kafanski selektor upravo to i želi. Ovoga puta fudbal se igra za Dečje selo!

Ako ste humani i ako volite fudbal u subotu (24.12.2016) vas od 12h čekamo u balonu Enfild (Volgina bb, Zvezdara, Beograd). Ni ovoga puta nismo određivali cene karata. Novac na žalost često bude neophodan, ali na sreću nije uvek sve njemu. Ovoga puta karte se plaćaju slatkišima! Napravi paketić ili donesi slatkiš – PODRŽI AKCIJU!

– "ŽFK Rad radi na afirmaciji fudbala, ali pored toga, važan nam je i humani aspekt. Jer, biti dobar fudbaler, uvek je lako, ali je još važnije biti uvek dobar čovek. Deca su zaslužila da im za praznike poradimo osmehe, jer to je naša dužnost kao društveno odgovornog kluba i ka tome ćemo uvek težiti, rekla je ispred kolektiva FK Rad", Jelena Polić.

 

RASPORED UTAKMICA:

ŠK Čanković vs Dečje selo

ŽFK Rad vs KS prijateljice

Kafanski selektori vs KS prijatelji

 

Ukoliko neko ne može da dođe a želi da da svoju podršku, tu je i račun Dečjeg sela: 840-544667-92, poziv na broj 744.