XS
SM
MD
LG

KMF Pirot jesenji prvak!

 

Šampionsko veče!!! Ekipa trenera Srđana Potića napunila je mrežu u svemu nemoćnih Zaječaraca koji su kasnili i na meč stigli u trenucima kada je trebalo da počne. To je njihov problem, ali je žalosno da je neki tamo predsednik kluba iz Zaječara pustio same, ovih pet momaka da se ,,uguraju,, u jedan automobil i krenu da sportski odigraju meč, sportski podnesu poraz i vrate se kući. Bez sendviča, bez reči, bez pozdrava!

gosti

Ali, ajmo mi o šampionima. KMF Pirot je jesenji prvak! Srđan Potić je na putu da napravi pravu “mašinu za golove” , tim od iskusnih i nekih novih momaka koji znaju da igraju mali fudbal.

  Palo je mnogo, 12 golova, moglo je još!!!

20161217_201808

20161217_201811

20161217_201726

Više od svega, dalo je novu nadu u proleće to što su danas svoju priliku iskoristili neki novi momci!  Ćirić, Rančić i povratnici dobro nam znani Jončić, Penčić… O iskusnijima, Stoiljkoviću, Krstiću, Bojanu Kostiću i golmanu Stojiću i njegovom mladjem, talentovanom bratu, da i ne govorimo. Posebnu pažnju skreće i najavljuje da će biti značajan za ekipu, Marko Pešić, koji će po svemu uz rame sa iskusnijima biti nosilac igre!

pred-kraj

Prvi deo sezone je uspešno završen. Predsednik Saša Jovanović, kome kao i Milanu Tošiću i doktoru Nebojši Jovanoviću, pripadaju velike zasluge, imaće posebne zadatke. Ovaj tim je postavio visoke ciljeve. Prva liga će stići na proleće. Ubeđeni smo!!!

Druga futsal liga 10. kolo: Pirot :   Pirot – Timok Zaječar   12:1 ( 8:0)

KMF Pirot: Mančić, Dzunić, Stojiljković, Pešić, Kostić, Penčić, Jončić, Ristić, Đorđević, N. Stojić, Rančić, D Stojić. Strelci: Stoiljković 2, Ćirić 4, Ristić 2,  N Stojić, Rančić i Jončić po 1.