XS
SM
MD
LG

Građevinarke proslavile drugi rođendan

Uz prigodnu zakusku, naravno, nije izostala ni torta, a nakon zvaničnog dela obeležavanja dvogodišnjice postojanja kluba usledila je žurka. U utorak veče bila je svečarska atmosfera u Crnotravskoj bb. Ženski fudbalski klub Rad je proslavio svoj drugi rođendan. Svečanoj proslavi rođendana mezimčeta sa Banjice prisustvovali su članovi klupskog rukovodstva,, članovi prvog tima, omladinske škole, zaposleni u klubu, prijatelji kluba i predstavnici medija.

Potpredsednica ŽFK Rad Jelena Polić istakla je pozdravljajući mnogobrojne zvananice da su građevinarke  u proteklih dve godine  "prevazišale želje osnivača".

-Za dve godine postojanja na pragu smo da promenimo dva ranga takmičenja. Rad je bio i biće jači od svih i od svega. Ljubav prema klubu postala je definicija u njenom najčistijem izvoru. Zbog toga jačamo verujemo u sebe. RAD su ljudi, navijači, sportisti, svi koji su mu nesebično predavali ljubav. Rad je večan, zbog njega zaboravimo na sebe, dajmo nebesko-plavima sve što možemo.Da širimo ljubav i radost, zbog toga i postojimo, bićemo nagrađeni slavom. Živeo Rad! – kazala je Polićeva nakon što je podsetiila na dvogodišnju klupsku istoriju.

Uz prigodnu zakusku, naravno, nije izostala ni torta, a nakon zvaničnog dela obeležavanja dvogodišnjice postojanja kluba usledila je žurka. A, kako je na njoj bilo? Nezaboravno!!!.

To mogu samo najlepše u gradu!