XS
SM
MD
LG

Indiansi u derbiju dočekuju Tisu

U okviru 6. kola Regionalne futsal lige Vojvodina Klub Malog Fudbala Indians 2013 dočekaće u derbiju kola ekipu Tise iz Novog Bečeja. Duel dva prvoplasirana tima mogao bi već sada da odredi koja ekipa će biti bliže osvajanju titule i nadomak plasmana u drugu saveznu ligu. Utakmica se igra u sportskoj hali u Inđiji u nedelju sa početkom od 19 časova.

Tisa u Inđiju dolazi kao lider na tabeli,u do sada odigranih 5 kola ostvarili su maksimalan učinak sa svih pet pobeda,za razliku od domaćih Indiansa koji su jedini poraz u sezoni pretrpeli krajem oktobra u Novom Bečeju, rezultatom 4:2.

Osokoljeni pobedom u Somboru Indiansi u ovaj meč ulaze puni samopouzdanja,željni da ostvare još jedan trijumf pred domaćom publikom i vrate se na prvo mesto:

Nadamo se da uz pomoć navijača možemo da ostvarimo pobedu i tako budemo bliže zacrtanom cilju,a to je druga savezna liga. Kadrovska situacija u timu je dobra, osim povređenog Krljića ostali su spremni za derbi i osvajanje novih bodova  - izjavio je predsednik kluba iz Inđije, Mario Milković.

Pozivamo sve ljubitelje futsala da u nedelju od 19 časova dođu u sportsku halu u Inđiji i isprate ovaj derbi meč dve kvalitetne ekipe.