XS
SM
MD
LG

Pobeda za Nikolu

Uspešno je završen humanitarni turnir za devojčice do 15 godina    pod nazivom  „Naše malo za Nikolu puno“ Pred mnogobrojnom publikom viđeno je dosta atraktivnih poteza, a pehar za najbolju ekipu pripao je Radničkom iz Zrenjanina.

 Turnir je organizovan na inicijativu FK "Jedinstvo" kako bi svi ljudi dobre volje prikupili novac za pomoć u lečenju 21-godišnjeg sugrađanina Nikole Milutinovića, obolelog od karcinoma bubrega.

Mlade građevinarke plasirale su se u fiinale nakon pobede nad ekipom domaćina rezultatom 2:1, a strelci u tom susretu za Rad bile su Jovanović i Gajević. 

Finalnu utakmicu Radovke su odigrale protiv ekipe Radničkog iz Zrenjanina izgubivši na penale rezltatom 3:2. U regularnom delu rezultat je bio 0:0.

Pored pehara za drugo mesto, naše talentovane i borbene devojčice osvojile su i pehar za fer plej ekipu, a najbolja igračica turnira bila je   Andrijana Jovanović fudbalerka Rada.

"Sve je proteklo u najboljem redu, bilo je ovo lepo druženje sa pre svega humanitarnim ciljem za koji se iskreno nadam da je postignut.

Zadovoljna sam kako su naše igračice pristupile ovom turniru, sa maksimalnom dozom posvećenosti i požrtvovanosti i uz nedostatak sreće zauzele drugo mesto. 

Gostoprimstvo i cela organizacija bila je na zavidnom nivou i u istom ritmu nastavljamo saradnju sa kolegama iz ŽFK "Jedinstvo"  poručila je trener omladinske selekcije Rada Danijela Mirčetić.