XS
SM
MD
LG

Kikeru dupla kruna u Skoplju

Slaveći 10 godina postojanja i rada fudbalska škola „Kup Pandev“ organizovala je veliki međunarodni turnir „Kul Kup 2016.“ U dva godišta, 2006. i 2007. u prestonici Makedonije okupile su se 32 ekipe iz Hrvatske, Bugarske, Srbije i Makedinije, a pobednik u obe konkurencije je kraljevački Kiker. Puleni Rada Todorovića su, u 2006. godištu posle razigravanja, u četvrtfinalu pobedili Akademiju Pandev 2-0, u polufinalu skopski Vardar 2-0 i u finalu Škendiju posle penala 2-0, u regularnom toku 3-3. Za najboljeg igrača proglašen je Strahinja Belaćević koji se našao i u idealnom timu turnira s aklupskim drugom Avramom Lukićem.

U 2007. godištu Kiker je u četvrtfinalu pobedio Akademiju Pandev sa 5-1, u polufinalu Albion 7-3 i u finalu skopski Vardar rezultatom 4-1. U ovom uzrastu najbolji igrač je Vuk Milijanović, dok su pored njega u idealnom timu turnira Nikola Virijević i Jovan Miladinović. Najbolji golman turnira u 2007. godištu je Jovan Miladinović.

Predstavili smo se u najlepšem svetlu. Pravo smo malo čudo iz Kraljeva, kako su rekli organizatori i brojni novinari. Turnir je bio veoma jak i u narednim godinama biće tradicionalan. Deca iz našeg kluba su zaslužila sve čestitke, igrali smo odlično, pokazali raskošan talenat koji decenijama poseduje kraljevačka fudbalska škola,a Kiker se i ovoga puta pokazao kao fudbalski lider u regionu – ne krije oduševenje „duplom krunom“ sa turnira u Skoplju Rade Todorović trener najmlađih dečaka kraljevačkog Kikera.

Učesnici turnira su pokazali veliki talenat i ogromnu strast prema fudbalskoj igri,a sve pod budnim okom velikog broja fudbalskih stručnjaka iz regiona. Nagrade najboljima uručio je Blagoje Milevski, selektor makedonske reprezentacije do 21 godine.

 

 

Kikerovi šampioni sa trenerom Radom Todorovićem

Mali Kikerovi fudbaleri pobedili skopski Vardar u finalu