XS
SM
MD
LG

Lider na tabeli odneo bodove!

U 6. kolu Prve futsal lige Euro motus iz Beograda pobedio je u Blacu Jastrebac sa 4:1. Utakmicu je gledalo preko 500 navijača od čega je pedesetak došlo iz Beograda da podrži igrače Euro motusa, koji čvrsto drži prvu poziciju u prvenstvu. Sjajnoj atmosferi na tribinama doprineli su navijači obe ekipe.Iako utakmica rezultatski nije bila neizvesna na terenu je bilo dosta uzbuđenja. Neiskorišćenu šansu Jastrepca na samom početku utakmice Euro motus je kaznio sjajnim golom Jovana Lazarevića u 3. minutu, koji je svoju efikasnost pokazao i tri minuta kasnije. Za 3:0 za goste pobrinuo se Igor Šošo u 15. minutu prvog dela utakmice.Golom Marinka Sudimca u 32. minutu Jastrebac je smanjio vođstvo gostiju na 3:1. Nenad Roknić u poslednjem minutu utakmice postavio je konačnih 4:1 za Euro motus.-Osvojili smo tri veoma bitna boda. Publika u Blacu mogla je da uživa u pravoj prvenstvenoj utakmici a što se tiče rezultata 4:1, mislim da pokazuje realno stanje na terenu, izjavio je nakon utakmice Nikola Josimović, igrač Euro motusa.Marko Lapčević, igrač KMF Jastrepca, čestitao je igračima Euro motusa na fer i korektnoj igri i zahvalio se navijačima Jastrepca na velikoj podršci.Prvi poraz Jastrepca na svom terenu, nije bio razlog da se po završetku utakmice ne ode na zajedničku večeru.-U Blacu je viđena fantastična sportska predstava gde domaća ekipa nije imala snage, ili hrabrosti da pobedi izutetnog protivnika. Po onome što se videlo večeras, naš gost je najbolja ekipa u ligi, što su i pokazali u dosadašnjem delu prvenstva. Drago mi je da smo bili dobri domaćini i da je sve proteklo u najboljem redu, izjavio je predsednik opštine Blace, Zoran Jozić.Čestitke svojoj ekipi na sjajnoj igri, uputio je sportski direktor KMF Euro motusa, Dragan Marković. On je posebno izdvojio izuzetno navijanje simpatizera obe ekipe.-Zahvaljujem se i našim vernim navijačima koji su došli iz Beograda da nas podrže večeras, ali i navijačima Jastrepca, koji su bili fer i korektni, izjavio je sportski direktor Euro motusa, Dragan Marković, koji se posebno zahvalio domaćinima na izuzetnom gostoprimstvu.Predsednik Sportskog saveza opštine Blace, Miloš Vasiljević istakao je da je u Blacu viđen još jedan spektakl i utakmica za pamćenje.-Čestitao bih gostima na pobedi, domaćoj ekipi na borbenosti. Lako je biti veliki u pobedi, mi smo danas kao organizatori pokazali da smo veliki i kada se gubi. Jastrepcu želim puno uspeha u daljem prvenstvu i sve čestitke za osvojen bod u Kragujevcu protiv sedmostrukog prvaka države, izjavio je Vasiljević.

KMF Jastrebac Pavle Pavlović, Nemanja Milivojević, Miroslav Marković, Marko Lapčević, Ivan Vuletić, Miljan Gajić, Predrag Valjarević, Dragiša Trojanović, Siniša Trojanović, Stefan Pavlović, Marinko Sudimac, Stefan Jozić, Dušan Savović, Nikola Ljubisavljević.

KMF Euro motus – Nikola Josimović, Igor Šošo, Nenad Roknić, Jovan Lazarević, Milan Živić, Marko Tepavčević, Simeun Kopanja, Dražen Novoselac, Nemanja Pavlović, Stefan Stanojeević, Igor Jančevski.

U narednom kolu Euro motus očekuje meč sa Kalčom iz Niša, dok Jastrebac u Beogradu igra sa ekipom FON. 


Jastrebac 1 : 4 Euro Motus
Smederevo 3 : 3 FON
Deus Rol. Mošić 4 : 2 Leteći Holandjanin
Nova Pazova 2 : 2 Metalac Kolorado
Kopernikus SAS 2 : 2 Novi Pazar
Kalča 2 : 2 Ekonomac
Tabela
Poz Tim Utak Pob Ner Por Bod
1 Euro Motus 6 6 0 0 18
2 Ekonomac 6 4 2 0 14
3 Kalča 6 3 2 1 11
4 Jastrebac 6 3 1 2 10
5 Nova Pazova 6 3 1 2 10
6 FON 6 2 2 2 8
7 Smederevo 6 2 1 3 7
8 Leteći Holandjanin 6 2 0 4 6
9 Metalac Kolorado 6 1 2 3 5
10 Novi Pazar 6 1 1 4 4
11 Deus Rol. Mošić 6 1 1 4 4
12 Kopernikus SAS 6 1 1 4 4