XS
SM
MD
LG

Ukrotiti Lavice!

Građevinarke žele i da u Leskovcu nastave seriju nepobedivosti. U okviru 6.kola Prve lige za žene fudbalerkama Rada predstoji gostovanje u Leskovcu ekipi Lavica. Utakmica je na programu u nedelju, 23. oktobra sa početkom u 14 sati.

 Biće to još jedan derbi kola, duel prvoplasirane i trećeplasirane ekipe na tabeli. Lider na tabeli, ekipa Rada, želi da „ukroti“ Lavice i nastavi pobedonosnu seriju, dok je želja leskovčanki da zaustavi zahuktale građevinarke koje ruše sve pred sobom.U taboru devojaka sa Banjice vlada optimizam pred utakmicu u Leskovcu, uprkos činjenici što znaju da je u pitanju najteže gostovanje, jer je u pitanju, ne toliko snažan protivnik, koliko „vruć“ domaći teren.

U dosadašnjih 5. kola fudbalerke Rada imaju stoprocentan učinak, pet pobeda i 15 bodova , dok Lavice sa dve pobede, dva remija i jednim porazom zauzimaju treću poziciju na tabeli sa osam bodova, odnosno sedam bodova zaostatka iza lidera na tabeli.

Stub odbrane građevinarki Una Miljković veruje da će njena ekipa u derbiju 6. kola Prve lige za žene opravdati ulogu favorita.

- U ovaj meč ulazimo hladne glave i bez pritiska. Atmosfera u ekipi je odlična i to je jedan od razloga koji nas je doveo do vrhunskih rezultata. Uprkos tome što imamo pet uzastopnih pobeda i što Lavice imaju slabiji skor nećemo ih podcenitii i verujem da ćemo opravdati ulogu favorita.Ne poznajemo dovoljno ekipu Leskovca, znamo da će biti teška utakmica, pre svega zbog „vrućeg“ domaćeg terena, ali mi smo spremne da izdržimo taj pritisak, jer želimo da „ukrotimo“ Lavice i da nastavimo seriju nepobedivosti- izjavila je Miljkovićeva u najavi derbija 6. kola.