XS
SM
MD
LG

Prvi tim Partizana novu sezonu počinje u petak

Zbog TV prenosa meč prvog kola A1 grupe Regionalne lige Partizan Rajfajzen – Mornar pomeren je sa 8. na 7. oktobar. Susret kojim će biti otvorena Regionalna liga  2016/17. zakazan je za petak u 20.15. Biće to prva prilika da publika na Banjici vidi novu, znatno izmenjenu, ekipu crno-belih.

Partizan je ponovo podmladio sastav, prosek uzrasta je 19,5 godina, ali to ne znači da bez ambicija dočekuje sezonu, u kojoj će braniti „duplu krunu“, Prvenstvo i Kup Srbije. Crno-bele očekuju i nadmetanja  u Ligi šampiona.

U novu sezonu Partizan ulazi i sa novim šefom stručnog štaba Zoranom Milenkovićem, koji je ranije vodio Banjicu i dokazao se u radu sa mlađim kategorijama.

U prostorijama Partizana na Banjici u sredu, 5. oktobra, u 12 časova biće održana konferencija za novinare na kojoj će o ciljevima i ambicijama crno-belih u predstojećim takmičenjima govoriti Aleksandar Šoštar, predsednik kluba, Zoran Milenković, zatim novi kapiten Nikola Jakšić, osvajač zlatne olimpijske medalje, kao i Radomir Drašović, igrač sa šireg spiska A nacionalnog tima i član juniorske reprezentacije koja je osvojila titulu prvaka Evrope.

PRVO KOLO A1 GRUPE REGIONALNE LIGE – Petak, 7. oktobar: Partizan Rajfajzen – Mornar BS u 20.15. Subota, 8. oktobar: Primorje EB – Jadran (S) u 19, Jadran (HN) – Vojvodina u 19. Slobodna je Mladost, a meč Jug – Budva je odložen za 19. oktobar.