XS
SM
MD
LG

U subotu peto Otvoreno MMA prvenstvo Beograda

Tradicionalno Otvoreno MMA prvenstvo Beograda ove godine slavi svoje peto izdanje i biće održano predstojeće subote, 1. oktobra na platou ispred šoping mola Delta City. Ljubitelji borilačkih sportova ponovo će moći da uživaju u spektakularnim borbama tokom kojih će se takmičari boriti za titulu najboljih boraca u Beogradu.

 

 

Ovogodišnje takmičenje organizuje Beogradski MMA saveza i planirano je da bude održano u dva dela. U prepodnevnom programu (od 10.00 do 20.00 h) biće održane MMA borbe u amaterskoj konkurenciji, podeljene u tri klase – A, B i C.

 

 

Centralni događaj rezervisan je za večernji termin (početak 20.00 h) i poluprofesionalni MMA turnir na kojem će se borci boriti za titule prvaka Beograda u različitim kategorijama. Očekuje se na će na ovom spektaklu učestvovati oko 30 klubova iz Srbije kao i gosti iz regiona, iz Republike Srpske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Makedonije.

Besplatne karte za Poluprofesionalni turnir možete rezervisati i preuzeti na info pultu Delta City-ja, do 29. septembra, a broj karata je ograničen.