XS
SM
MD
LG

Fudbal u Arandjelovcu

Na početku jesenje sezone fudbalski klubovi iz Arandjelovca igraju sa promenjivim uspehom. Šumadija, član Srpske lige "Zapad" je sa tri ubedljiva poraza na startu na poslednjem mestu na tabeli bez osvojenog boda. Iako su čelnici kluba najavljivali borbu za sam vrh, smena na čelu rukovodstva je dovela do toga da je desetak standardnih igrača pred kraj prelaznog roka napustilo ekipu. Umesto najave drugoligaških ambicija Šumadija će ove godine voditi grčevitu borbu za opstanak.

U Šumadijskoj okružnoj ligi timovi iz Arandjelovačke opštine su krenuli manje više uspešno. Banja je ostvarila obe pobede na startu, dok Partizan Darosava, Šumadinac Stojnik i OFK Arandjelovac imaju polovičan učinak, po pobedu i poraz. Ekipe Banje i OFK Arandjelovca su pre početka prvenstva najavile pohod na viši rang, Zonu "Dunav", a da li će to i ostvariti ostaje da se vidi u nastavku sezone.

Što se tiče Medjuopstinske lige Arandjelovac-Topola prvenstvo je počelo prošlog vikenda, dok će Opštinska liga početi 18.septembra i ove godine će nastupati 9 klubova.