XS
SM
MD
LG

Iz godine u godinu sve mlađi seniorski pogon odbojkašica Šumadije iz Aranđelovca

Neminovni odlazak devojaka iz grada pod Bukuljom na školovanje u univerzitetske centre u Srbiji , po završetku srednje , a sve češće i posle osnovne škole , utiče na podmlađivanje mnogih sportskih ekipa u Aranđelovcu , a među njima je i OK Šumadija , već nekoliko sezona član druge odbojkaške lige grupa „Centar“. Taj problem je manje ili više stalan i u najvećem obimu dešava se generacijski svake četvrte godine.

Intezivnije promene po pitanju igračkog kadra desile su se pred početak prošle sezone u kojoj je Šumadija brige oko opstanka prebrinule na vreme pa je bilo prostora da se veći broj kadetkinja koje su prerano stasale za seniorski pogon polako privikavaju na rad i poteškoće kojoe su ih sačekale u seniorskom okruženju.

Nova sezona , novi izazovi OK "Šumadija" iz Aranđelovca,član II lige Centar

 

Treneru Branimiru Dejiću i pred početak takmičarske sezone 2016/2017 ato nije ništa novo , tako da je na startu ovosezonskih priprema 10.avgusta „stanje redovno“ . Radi se dobro i kvlitetno u parku Bukovičke Banje , sa puno truda i elana sa željom da se stekne dosta snage i kondicije za obaveze koje predstoje.

Cilj je da od u predstojećoj sezoni , ekipa u poprilično izmenjenom sastavu druge lige „Centar“ ostvari plasman u gornjem delu tabele 10 timova i popravi svoju igru u odnosu na minulu sezonu ... kaže između ostalog u izjavi za Regionalnu Radio Televiziju „Sunce“ , trener odbojkašica Šumadije , Branimir Dejić.

Priog Regionalne Radio Televizije „Sunce“ iz Aranđelovca