XS
SM
MD
LG

UGOVOR SA KLUBOM OBNOVILA MARINA TOMIĆ. VELIKA VEĆINA IGRAČA ŠAMPIONSKOG TIMA OSTAJE U KLUBU I NAREDNE SEZONE ...

Osvajač duple krune blizu je namere da u potpunosti zadrži veliku većini igračkog kadra koji je klubu i gradu podno Bukulje ,zajedno sa stručnim štabom ,podario dva trofeja u prošloj sezoni.

Pre nekoliko dana ugovor sa klubom obnovila je Marina Tomić , koja se posle jednosezonske pause zbog operacije kolena od jeseni ponovo vraća u tim.

Igrač sa mnogo uloga u ekipi od levog i desnog beka pa preko kružnog napadača pokušaće da se posle još jednog dugog odsustva (već je jednom zbog identične povrede odsustvovala sa terena) i oporavka nametne treneru Živojinu Maksiću koji će povratkom Tomićeve u trenažni process imati veći fond igrača u nastupajućoj sezoni.

Od nešto više od 5 sezona koliko je u ekipi Izvora Bukovičke Banje Tomićeva je dva puta imala veću pauzu , prvi put u sezoni 2013/2014 kada je od 25 mečeva , u prvenstvu (22) i Kupu (3) koliko je ekipa odigrala u domaćim takmičenjima Marina bila na samo 13 u ekipi (15 golova), a onda je usledila povreda kolena , operacija i oporavak , pa povratak na teren. Druga , gotovo identična situacija ponovila se , prošle sezone kada je usledila povreda drugog kolena i novi oporavak koji je ovog igrača onemogućio dad a značajniji doprinos osvajanju duple krune Izvora Bukovičke Banje.

Još jednu sezonu u Izvoru - Marina Tomić i Predsednik ŽRK Izvor Bukovička Banja Nikola Ivanović

Marina je u nekadašnji Knjaz Miloš stigla zajedno sa sestrom Katarinom , iz ŽRK “Metalac” iz Gornjeg Milanovca , najpre u februaru mesecu 2011 godine na kratku jednomesečnu pozajmicu kako bi tadašnjoj ekipi trenera Slobodana Jedoksića pomogla da napravi što bolji rezultat u prvenstvu i Čelendž Kupu Evrope , a onda je igrač aranđelovačkog superligaša postala u potpunosti u prelaznom roku iste godine pred početak takmičarske sezone 2011/2012 i od tada je u Aranđelovcu.

U sastavu ekipe u svim takmičenjima (Super liga , Kup Srbije i Evrokup) Tomićeva je bila 105 puta a u listu strelaca upisala se sa 261 golom. , od čega je 27 postigla iz sedmerca iz ukupno 36 pokušaja.

Marina Tomić je sa Predsednikomkluba Nikolom Ivanovićem potpisala jednogodišnji ugovor i već od 01.08.2016.godine , kada Izvor Bukovička Banja započinje pripreme za novu sezonu , zajedno sa ostalim igračima , biće na raspolaganju stručnom štabu.