XS
SM
MD
LG

Orlići ciljaju visoko

Najznačajnije promene u taboru Sinđelića ovog leta desile su se u stručnom štabu. Tako će od naredne sezone "orliće" predvoditi renomirani strateg Milan Bosanac, asistiraće Strahinja Pandurović, trener golmana Nikola Joksimović i Srdjan Bugarski, koji će biti zadužen za koordinaciju sa mladjim kategorijama.  Svoje viđenje tima koji bi naredne sezone jurišao na najviši plasman izneo je sportski direktor Darko Ramovš:
- Pripreme su zvanično počele od ponedeljka, kada nam se priključila poslednja grupa igrača koja je zasluženo dobila malo duži odmor. Momci su se odmorili i orni su za rad, željni pravih izazova i uspeha. Imamo mladu ekipu, imamo kostur tima, nešto smo uspeli da sačuvamo, a nesto se pridružilo prvom timu Rada. Videćemo u koordinaciji sa njihovim šefom stručnog štaba Janjićem šta će od tih momaka da ostane gore, a šta će ostati na ustupanju, ali to pre svega zavisi od njih samih, kako se budu ponašali i kako budu igrali. 

U narednoj sezoni Prve lige Srbije Sindjelić se nece oslanjati samo na mladje snage:
- Planiramo da na ovu ekipu "nalepimo" još 3 iskusna igrača i mislim da će to biti sasvim dovoljno da budemo ozbiljni konkurenti za najviši plasman. Dovešćemo 3 igrača koji će praviti razliku i koji će biti primer tim momcima kako treba da se ponaša i da se radi. Trudićemo se da dovedemo igrače koji iza sebe imaju uspešnu karijeru i koji će biti vodilje mladjim saigračima pred kojima je svetla budućnost. Najverovatnije ćemo se pojačati na poziciji centralnog beka, pošto nas je napustio kapiten Đordje Stojanović koji je rešio da se oproba u švajcarskoj drugoj ligi, zatim ofanzivnog veziste i napadača, u zavisnosti od situacije na tržištu procenićemo da li će to biti klasičan ili krilni. 
Darko Ramovš je otkrio i da će "orlići" u narednoj sezoni leteti visoko:
- Učinicemo sve što je u našoj moći da obezbedimo prvo mesto na tabeli, samim tim i plasman u viši rang. Imamo ideju, mislim da imamo i kadar i moć. Jako je bitno da se momci koji budu dovedeni pokažu kao prava pojačanja i da se od tima napravi jedna homogena celina. 

Celokupan tok priprema će se odvijati na stadionu stadionu Sinđelića, a zakazane su i prve provere 16.7. Teleoptik, 20.7. Budućnost (Dobanovci), 27.7. Inđija, 3.8. Sindjelić, i u planu su jos tri meča za koje se jos uvek traze protivnici.