XS
SM
MD
LG

Zaiskrilo dva puta

Baričani su u prvom meču baraža za popunu Srpske lige "Beograd" stekli lepu prednost protiv indisponirane Turbine. Nakon šoka koji ih je u Lepušnici zadesio u poslednjem kolu i neočekivanog odlaska u baraž, hemičari su uspeli da nadigraju srpskoligaša i steknu lepu priliku da s jeseni zaigraju u višem rangu. Po pravom prolećnom pljusku crno-beli su propustili nekoliko velikih prilika da već na početku otključaju bravu golmana Bogosavljevića. Prilike koje su imali Nikolić, Krsmanović, Stefanović, kao i prečka Lazića, mogu se okarakterisati kao stoprocentne. Ipak mat u dva poteza se desio krajem prvog poluvremena. 

Posle prekršaja nad Radovićem siguran izvodjač najstrože kazne bio je kapiten Obradović, koji je uspeo da pogodi donji desni ugao. Nije se još uvek stišala erupcija oduševljenja, a Bogosavljević je po drugi put vadio loptu iz mreže. Nikolić je postigao lep gol na dodavanje Obradovića, kome slobodno možemo dodeliti epitet igrača utakmice.   

U nastavku je kiša stala, a stišala se i ofanziva domaćih, tako da su i gosti uspeli da stvore par prilika. Završnica je ipak pripala Iskri, prilike koje su propustili Stefanović i mladi Kojić pokazuju da im je ostalo municije i za revanš. 

Prva Iskra Barič - Turbina Vreoci 2:0