XS
SM
MD
LG
20.05.2016 Administrator

Rolan Garos na Eurosportu

Ko će ostaviti večni trag u Parizu? Najboljem teniseru sveta nedostaje “Trofej Musketara” da učvrsti mesto među velikanima, dok Rafael Nadal priželjkuje rekordnu desetu titulu na Rolan Garosu.

U nedelju 22. maja u 11 časova u Parizu startuje drugi Gren slem turnir u sezoni. Eurosport će intenzivno, na svim svojim platformama, pratiti kompletno takmičenje, od prvog servisa do poena za šampionat. Tim Eurosporta je jači nego ikada ranije, Barbara Šet i Mats Vilander će imati veliku pomoć u svakodnevnom izveštavanju sa Rolan Garosa u Aleksu Koreči i Patriku Muratoglu, u ekipu su se vratili veliki šampioni, Amerikanci Kris Evert i Džon Mekenro, a važno pojačanje je dobro poznato lice u novoj ulozi, Rumun Ilie Nastase. Džon Mekenro je pre godinu dana uživao u ulozi “Komesara za tenis”: „Veoma se radujem što ću raditi sa Eurosportom i ove godine na Rolan Garosu. Drago mi je da budem u Parizu i komentarišem sjajne mečeve Otvorenog prvenstva Francuske. Prošle godine je bilo toliko zanimljivo biti u ulozi „Komesara“, da sam odlučio da to ponovim i ove godine. Pratite Eurosport gde „Komesar“ daje iskrene komentare i gde možete da uživate u Otvorenom prvenstvu Francuske.“

Tipičan dan na Eurosportu počinje oko 10.40, emisijom “Put za Rolan Garos”, nakon koje na oba kanala startuju direktni prenosi najzanimljivijih mečeva. Po okončanju poslednjeg duela, rezime dana, intervjue i analize donosi emisija “Gejm, set i Mats”. Kako su svi tereni u Parizu pokriveni televizijskim kamerama, ljubitelji tenisa biće u prilici da vide skoro svaku set i meč loptu, dok će pretplatnici Eurosport Plejera moći da izaberu direktan prenos bilo kojg duela.

Od nedelje, 22. maja od 11 časova na Eurosportu 1, Eurosportu 2 i Eurosport Plejeru.