XS
SM
MD
LG
13.05.2016 Administrator

S Nike-om do finala u Parizu

Ovog proleća Beograd će biti jedna od 29 svetskih metropola u kojoj će se održati WINNER STAYS, nokaut turnir u malom fudbalu. Rizikujući  sve, beogradski timovi koji se plasiraju u finalnu fazu turnira, za trofej će se boriti na iznenadnoj pop-up lokaciji, a pobednici takmičenja dobiće priliku učestvovanja na globalnom finalu u Parizu koje će se održati 18. juna 2016. godine.

Brend Nike, poznat po inovacijama, nije propustio i ovu priliku da prvi put na našem tržištu predstavi nesvakidašnji turnir i način takmičenja te time motiviše  fudbalere da, rizikujući sve, put do pobede traže u što strastvenijem i kreativnijem pristupu. Utakmica traje osam minuta, nakon svakog postignutog gola trajanje utakmice skraćuje se za jedan minut, a tim koji prvi postigne tri gola ili koji po isteku vremena ima više postignutih golova proglašava se pobednikom utakmice.

“Ovo je velika prilika za mlade i neafirmisane momke, da pokažu svoj talenat I kreativnost ne samo ljubiteljima fudbala u Beogradu, već i na svetskoj pozornici u Parizu, što je odlična promocija ne samo za našu zemlju, već i za njih same.” – izjavio je uoči turnira Marko Grujić, fudbaler Crvene Zvezde

Maksimalan broj igrača u timu je šestoro, a na turnir mogu da se prijave svi u starosti od 16 do 21 godine. Polufinale će se održati od 2 do 4.juna, a finale 5.juna.

Svi zainteresovani mogu da se prijave svakog dana od 17 do 22h kod Sport Vision prodavnice u Ušću, ili preko online formulara  https://www.nike.com/events-registration/event?id=47966