XS
SM
MD
LG

Zajednička konferencija za medije karate kluba "Knjaz" i predsednika Opštine Aranđelovac Bojana Radovića

12.05.2016.godine - Danas u 10:00 sati , u maloj sali Opštine Aranđelovac zajedničku konferenciju za medije održaće članovi Karate Kluba "Knjaz" i čelnici lokalne samouprave.

Povod za obraćanje javnosti je istorijski uspeh takmičarke Karate kluba "Knjaz" Jovane Preković k, oja je na nedavno održanom seniorskom prvenstvu Evrope u Monpeljeu od 05.-08.05.2016. godine , osvojila bronzanu medalju.

Već na prvom nastupu u seniorskoj konkurenciji na Evropskim prvenstvima , aranđelovčanka Jovana Preković je ubedljivo i sigurno došla do trećeg mesta i bronzane medalje savladavši u odlučujućoj repasažnoj borbi makedonku Natašu Stefanovsku rezultatom 5:0.

Bronzana sa Evropskog prvenstva Jovana Preković i trener KK "Knjaz" Roksanda Atanasov

Predhodno je na putu do finala , Prekovićeva u prvom kolu savladala takmičarku iz Portugala Simao Ana rezultatom 1-0 , u drugom meču se sastala sa iskusnom takmičarkom iz Ukraine Serogina Anitom odnevši pobedu rezultatom 3-2 dok je u trećem meču , takođe rezultatom 3-2 , savladala takmičarku iz Izraela Petrescu Dianaa. U četvrtom nastupu , koji je ujedno bio i meč za finale , Jovana je zaustavljenja od Francuskinje Ignace Lucie tako što je meč posle nerešenog rezultatom 0-0 , francuskinja dobila zahvaljujući odluci sudija , koje su dale prednost domaćoj takmičarki.

Na konferenciji će govoriti predsednik Opštine Aranđelovac gospodin Bojan Radović, Roksanda Atanasov trener KK "Knjaz" kao i Jovana Preković osvajačica bronzane medalje i Jovana Vulinović članica tima Srbije koja je nastupala za nacionalni tim u Francuskoj...